Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszexként hol érdemes ismerkedni?
Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok és ismerkedni szeretnék kapcsolat céljából (wow gondoltad volna?). Teljesen tanácstalan vagyok hol kéne keresgélni. Esetleg milyen olyan szórakozóhelyek vannak ahol több a lány és nem csak fiúk vannak? Internetes társkeresés a koromból fakadóan kivan lőve 😢. A tanácsokat előre is köszönöm! 😊2022. dec. 18. 16:12
1/6 anonim válasza:
Miért lánnyal lennél most kapcsolatban?
23F
2/6 anonim válasza:
Itt lehet ismerkedni ebben a kategóriában.
Szoktam látni kérdések alatt, hogy korodbeli lányok is ismerkednének.
Kulcsszavakhoz írd be a leszbikus/leszbi szavakat és majd kidobja a kérdéseket, kicsit bogarázgatni kell, hogy hova is kommenteltek :D
Esetleg fb csoportokban is lehet ismerkedni, bár oda nem tudom bevesznek-e téged, hogy nem vagy 18 éves. Egy próbát megér.
Illetve Bp-en szoktak lenni bulik (sose voltam, csak ott szokott lenni WoW és Ösztrosokk buli). De itt gondolom 18+os emberek vannak.
A leszbikus kategóriában keresgélj rá ezekre a bulikra, hogy miket írnak róla stb.
Remélem sikerrel jársz!:)
3/6 anonim válasza:
Mármint a bulikban nem voltam sosem és hogy ott vannak 18+ emberek :D
4/6 anonim válasza:
Én 21 évesen szintén biszex lányként egy szórakozóhelyen ismertem meg egy lányt és 2 éves kapcsolat lett belőle, pedig ott is voltak fiúk.
6/6 anonim válasza:
Kicsit elfordulsz balra, majd elkanyarodsz jobbra. Ott ismerkedj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!