Milyen párt szeretnél?
Külső/belső tulajdonságok, kora, neme stb.
A ti korotok és nemetek is írjátok le, hátha lesz valakivel egyezés :)
Az alap kölcsönös szimpátián túl leginkább azt keresném valakiben, hogy a kapcsolat érzelmi és bizalmi oldalát tekintve képes legyen őszintének és komolynak lenni, egy közös élet és jövő építésében részt venni, azon felül viszont éljen még benne a gyerek. Valakit akivel egy játszótér mellett nem lehet csak úgy elmenni, a járdaszegély arra való hogy azon járjunk, a parti kőfal pedig arra hogy onnan másszon a nyakamba. Aki késő este képes alvás helyett épp úgy a világ legnagyobb hülyeségéről beszélni, mint az életünk legkomolyabb kérdéseiről. Aki élni szeretne, nem túlélni, és nem a pénz hajtja, nem annak él hogy mindenek felett anyagi javakat termeljen (és nem azért mert csöves lennék, programozóként megvagyok ilyen téren). Akivel egyúttal vagyunk legjobb barátok, és olyanná tud válni az egész, mintha mindig is ismertük volna egymást. Ideálisan introvertált, mert én is az vagyok, és bár nem kizáró tényező, kevesebb esélyét látom hogy mással annyira jól működjünk.
Külsőre, ha lehet nálam ne legyen magasabb vagy nehezebb, a kb 183/75-ömmel talán annyira nem óriási szűrő. A hosszú, enyhén hullámos hajnál jobb nincs, de nem ezen múlna semmi. A lényeg hogy legyen önazonos.
Én egy pár napig még 26, aztán már 27F, őt pedig valahol 20-30L között tudnám elképzelni. Az esélyek erre a számok növekedésével és idő múlásával egyre alacsonyabbnak tűnnek, de a remény hal meg utoljára :D
Gazdag no aki elhalmoz hogy vegre ne kelljen dolgoznom :D
Legyen lojalis, alazatos, szexi, fiatalos, tisztelettudo, baratsagos, elnezo es nyitott a swingerre 😃
31F vagyok.
Én olyan nőt keresek aki sub jellem, odaadó, engedelmes. Nem csak a kemény dolgok híve azért, hanem élvezi erotikán túl is az irányítást, elfogadja a lágyabb dolgokat is és igényli is azokat. Nem vagyok egy könnyű eset, meg kell szoknom a sok hülyeségemet, mint bárki másét is, szóval olyan aki velem együtt tud élni. Kölcsönösen boldoggá tesszük egymást és sok téren passzolnak az elképzeléseink. Előnyös, ha van rajta mit fogni és van ehhez kellő önbizalma is. 20-30 közötti, nagyon max 35 legyen a kora.
Külső:
-csinos
-vékony
-magasság mindegy számomra
-hosszú haj (legalább vállig érő)
-ápolt
Belső:
-kedves
-nyitott
-barátságos
-jó humorú
-megbízható
-hűséges
-intelligens
Mindig számíthassak rá (persze ez kölcsönös). Érezzem, hogy szeret.
Szeressen mászkálni, ne az az otthon ülős típus legyen.
19-28 év közötti nő legyen.
28F
#16.
Perverz szűz.
Ezen behaltam, 🤣🤣🤣🤣🤣
Külső:
Nálam (170cm) magasabb, nem pocakos, nem elhízott.
Nem kell, hogy hű de sportos legyen, én sem viszem túlzásba, de legyen egészséges, mértéktartó életmódja.
Külsőre bár van konkrét ideálom, de nem ragaszkodom ahoz, ha megfog az illetőben valami. Nagyon lényeges az
ápoltság, tisztaság.
Belső:
Káros szenvedélyek kizárva. Nem
Vonzó a cigiszagú ember, az iszákost meg messzire elkerülöm, semmi ilyesmi nem hiányzik az életembe. Természetesen alkalmakkor pl ünnepek, kis mértékben ihat.
Jó kiállású, de higgadt, komoly, nyugodt, kedves személyiség, kellő intelligenciával, tisztelettudással.
Képes az önálló, kritikus gondolkodásra, nem egy birka tipus.
Aki csak méginkább férfinak érzi magát attól, ha segíthet valamiben, adhat, elkápráztathat. Nem pedig egy új anyukát keres, aki ellenszolgáltatás nélkül kiszolgálja.
Az őszinteség, megbízhatóság alap.
Számomra az is fontos, hogy legyen mobilis, aki nem feltétlenül ragaszkodna ehez az országhoz, ha valami jobb lehetőség akad. Vagy legalább szeressen utazni.
Plusz pont, ha vállalkozó, vagy vannak ilyen tervei, mert ez engem is motivál. De persze ez nem feltétel.
Fiatalos, nem olyan, aki elengedi magát és beletörődik a dolgokba.
N/40+
37
Köszi! A keresett férfi életkorát nem írtad. Fontos lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!