Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Milyen párt szeretnél?

Milyen párt szeretnél?

Figyelt kérdés

Külső/belső tulajdonságok, kora, neme stb.

A ti korotok és nemetek is írjátok le, hátha lesz valakivel egyezés :)

2024. júl. 11. 14:42
1 2 3 4
 21/39 Kólauborkával válasza:

2kezű 2lábú-t.

Viccet félre téve: ne legyen kövér, legyen nyitott a világra, szeressen utazni, olvasni, akarjon gyereket és ne legyen ezotériás boszorkány…

Az sem árt, ha dolgozik és nem nekem akarja kiszolgáltatni magát (társat keresek nem cselédet)

33F

2024. júl. 11. 18:44
 22/39 anonim válasza:

Gazdag, magas, sportos nagy mérettel.

21l

2024. júl. 11. 18:46
 23/39 anonim válasza:
ma 18:46 Almodozzal kicsim!
2024. júl. 11. 19:13
 24/39 anonim válasza:
23-as, végül is a kérdés az volt, hogy ki milyen párt szeretne, álmodozni meg álmodozhat, a realitás más kérdés. 😄
2024. júl. 11. 19:35
 25/39 anonim válasza:
ma 19:35 Ez igaz :) Majd ra jon idosebben, hogy a szoke herceg kesik XD
2024. júl. 11. 19:44
 26/39 anonim válasza:

Egyelőre olyan nőt szeretnék, aki kijönne velem fotózni, sétálni a környéken, érzelmileg elérhető, kommunikatív, és nem hagy magamra, nem tűnik el napokra-hetekre nyom nélkül. Barátságnak is örülnék, sőt, minden azzal kezdődik.

Ettől részletezőbb "elvárásokat" felesleges írni, úgyis abból kell főzni, ami van, nem pedig abból, ami ideális.

Helyileg Gödöllő - Hatvan vonzáskörzete érdekel.

Y generáció :)

Apróhirdetés vége

2024. júl. 11. 19:58
 27/39 anonim válasza:

Gondoltam én is leírom, végül is én sem adtam fel csak már nem nagyon tudok bízni abban hogy megtalálnám azt a nőt, akivel meglenne a kölcsönös harmónia, összhang.

Külsőre nincsenek nagyon elvárások, csupán annyi hogy ne legyen molett, duci testalkatú. Előny ha rendszeresen sportol mivel már hosszú évek óta nekem is az életem alapvető részévé vált az edzés és a sportolás.

Belsőre ne legyen káros szenvedélye, ne dohányozzon, ha fogyaszt is alkoholt akkor mértékkel tegye. Részemről egyáltalán nem iszok alkoholt ezért is lenne ez is fontos számomra.

Nagyon jó lenne ha családcentrikus lenne, ha akarna gyereket mert úgy válna igazán teljessé a közös családi életünk. Nagyon fontos számomra az őszinteség, erkölcsösség, a bizalom, a hűség, a másikra való odafigyelés, törődés, úgy vélem ezek alapvető feltételei egy jól működő párkapcsolatnak. Magam részéről kedves, segítőkész, empatikus és kissé introvertált férfi vagyok így személyiségben hasonló hölgyet keresek. Örülnék ha gyermektelen lenne, mivel párkapcsolatok terén nincs túl sok tapasztalatom ezért egy gyermek nekem még nagyon sok lenne egyből a párkapcsolat elején, illetőleg egy gyermek már a kapcsolat elejétől kezdve teljesen más összeismerkedéshez vezet, így sokkal nehezebb összekovácsolódni két embernek.

Koromat tekintve pedig egy 39 éves fiatalos kinézetű, sportos férfi vagyok.

2024. júl. 11. 20:02
 28/39 anonim válasza:
Én egy 38 éves férfi vagyok. Amit keresek egy Nőben: legyen önmaga, érezze jól magát a társaságomban, életkorban plusz 5-10 év oda vissza belefér. Külsőre ha önmagának tetszik, szinte biztosan fog nekem is. Nincsenek konkrét elképzeléseim, minden barátnőm másképp nézett ki. Jó, ha nyitott a világra, mert én szeretek utazni, élni..... Ha van már gyereke sem probléma. Szerethető legyen, őszinte. A többi úgyis jön magától.
2024. júl. 11. 20:15
 29/39 anonim válasza:

Hát itt ebből biztos nagyon sok lesz, de csak a kérdés kedvéért.

Legyen pozitív kisugárzású, hiteles, őszinte, tájékozott, nyitott, legyen hasonló humorunk, legyen annyira legalább annyira magabiztos mint én, azt nagyjából 10es skálán kb egy 6osra tenném. Ne legyen ingyenélő, ne cigizzen, ne drogozzon, ne sokat alkoholizáljon, legyen ő maga vékony és legyen szép lábfeje (ja tudom ezzel most redflag vagyok bumm, majd rájön a szerencsés delikvens hogy ettől még nem vagyok fogyatékos, ahogy az eddigi barátnőim is)

Én srác vagyok és 27 éves.

2024. júl. 11. 21:55
 30/39 anonim válasza:
Olyan hölgyet keresnék, aki el tudja képzelni az életét egy introvertált, nyugodt, de vidám férfi mellett. A sokadik idegen nyelvet tanulom és olyan elvont dolgokkal is foglalkozom, mint a zeneszerzés. Szeretek még pl. utazni, úszni. Akit keresek, szintén legyen nyugodt, szeressen nevetni. Káros szenvedélyek legyenek távol. 46F
2024. júl. 11. 23:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!