Milyen párt szeretnél?
Külső/belső tulajdonságok, kora, neme stb.
A ti korotok és nemetek is írjátok le, hátha lesz valakivel egyezés :)
Én még hiszek benne hogy megtalálhatom azt akivel kölcsönösen bejövünk egymásnak.
Egészséges testalkatú nő legyen, neki is fontos legyen a mozgás és az aktív szabadidős elfoglaltságok. Nem árt ha ő is introvertált, de mégis kíváncsi a világ dolgaira. 40/f
Nézzen ki valahogy, szeressen utazni, és övé vagyok
20f
14
Meglepődtem én is, de úgy tűnik ezen az oldalon sok ilyen ember van.
Kicsit esélytelennek látom, főleg itt (sőt, igazából az itteni ismerkedést nagyjából elengedtem, de a kérdésre szívesen válaszolok), de egyszer hátha. :D
Korban kb. -2/+5 év, férfi.
Külsőre igazából csak annyi, hogy nálam ne legyen alacsonyabb, és szélsőséges testalkatú se (túl vékony/túlsúlyos). Mást nehéz lenne leírni, és nincs is szerintem értelme, mert többször volt már, hogy aki csak külső alapján nem lett volna igazán az esetem, a személyiségével együtt mégis megtetszett.
Belsőre ami első körben számomra fontos, hogy legyen hasonló személyiségünk (alapvetően introvertált, nem vagyok az a nagy társasági, állandóan jövős-menős ember), hasonló világszemlélet, ne legyen szűklátókörű, fontos az állat-, és természetszeretet, meg persze sorolhatnám a (szerintem) normális alaptulajdonságokat is, úgymint őszinteség, megbízhatóság, stb. Az is jó, ha nem egy túl komoly ember, én se vagyok mindig az. :) Gyereket pedig nem szeretnék.
Az érdeklődési körökben jó, ha van átfedés, hogy a hobbik alaphelyzetben mennyire passzolnak, az szinte mindegy, lényeg, hogy legyen közös téma, és miről beszélgetni.
30N
Én 42 éves férfi vagyok.
Akit keresek 8nőben) külsőre: átlagos/magas magasság, átlagos/vékony testalkat, nagy lábfej.
Belsőre: inkább dominánsabb személyiség jellemezze az illetőt.
Korosztály: 28-46 év közti nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!