Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Szerintetek teljes ellátást,...

Szerintetek teljes ellátást, igénylő a lakást elhagyni nem tudó mozgássérültnek mekkora esélye van társra találni?

Figyelt kérdés
Szerintetek teljes ellátást, igénylő a lakást elhagyni nem tudó mozgássérültnek mekkora esélye van társra találni? pl én se tudok egyedül sehova elmenni, anyuéknak kell autóval vinni pl kirándulni stb, és vannak nálam sokkal komplikáltabb esetek. Én lakásba elvagyok motoros kocsival, enni inni kell adni és enni tudok, fürdetni öltöztetni kell , de sajnos van aki még ennyire se önálló, szerintetek igy mekkora az esély? Sokaknak ez a vágya, de ismerek sok mozgássérültet akikhez képest még én is király állapotba vagyok. Autóba pl engem se egyszerü betenni ha pisilnem kell meg kell álni satöbbi...
júl. 9. 19:09
1 2 3
 21/23 anonim válasza:

Szerintem lehet. Próbálj kimozdulni otthonról,ha egyedül nem megy akkor segítséggel.

Sok sikert.

aug. 30. 23:27
 22/23 A kérdező kommentje:
21 n A pont a kimozdulás az ami nehezen megoldható.
szept. 1. 16:44
 23/23 anonim válasza:

0%

Meg egeszsegesen se megy ugy hogy nem nezek ki szarul...

okt. 13. 14:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!