Szerintetek teljes ellátást, igénylő a lakást elhagyni nem tudó mozgássérültnek mekkora esélye van társra találni?
De miert nem tudod elhagyni a lakast, ha van motoros szeked? Oke, nem egyedul... De ismered pl a Mozdulj ki alapitvanyt? Ok tudnak programokra kiserni.
A kerdesedre a valasz: nyilvan nehezebb, de van eselye a mozgasserultnek is tarsat talalni. Egy szekes ismerosom most hazasodik pl.
1es köszi,
2es mivel irtam komplikált vagyok sose vágytam ilyemekre, tudom, hogy vannak ilyenek engem nem vonz, és idegenek nem biztos, hogy tudnának, segiteni. A kérdésre a választ köszi.
"Egy szekes ismerosom most hazasodik pl." köztük is sok van van aki ki be ugrál és van akit ki kell venni stb tág a fogalom, hogy székes.
Tudom milyen, mozgasserulteket gondozok, akik nem ugralnak ki-be. A hazasodo haver se.
Nem autoval, hanem a szekkel gondoltam a lakaselhagyast.
Jo hat meg nem lattam ilyet. Emeleten laksz,nincs lift vagy miert?
Ahhoz, h kapcsolatod legyen, elobb-utobb el kell hagynod a lakast.
7 es a mert lépcső van stb, de nem a kimenés a téma, van internet ott is lehet ismerkedni.
8-9 köszönöm
9-es kitartás és sok erőt kivánok az életbe neked!.
Igen az esély elég kicsike.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!