Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Szerintetek teljes ellátást,...

Szerintetek teljes ellátást, igénylő a lakást elhagyni nem tudó mozgássérültnek mekkora esélye van társra találni?

Figyelt kérdés
Szerintetek teljes ellátást, igénylő a lakást elhagyni nem tudó mozgássérültnek mekkora esélye van társra találni? pl én se tudok egyedül sehova elmenni, anyuéknak kell autóval vinni pl kirándulni stb, és vannak nálam sokkal komplikáltabb esetek. Én lakásba elvagyok motoros kocsival, enni inni kell adni és enni tudok, fürdetni öltöztetni kell , de sajnos van aki még ennyire se önálló, szerintetek igy mekkora az esély? Sokaknak ez a vágya, de ismerek sok mozgássérültet akikhez képest még én is király állapotba vagyok. Autóba pl engem se egyszerü betenni ha pisilnem kell meg kell álni satöbbi...
júl. 9. 19:09
1 2 3
 1/23 anonim válasza:
Lehetséges, de attól is függ egyéb téren milyen vagy. Milyen a személyiséged, mennyire van közös témátok stb.
júl. 9. 19:21
 2/23 anonim válasza:

De miert nem tudod elhagyni a lakast, ha van motoros szeked? Oke, nem egyedul... De ismered pl a Mozdulj ki alapitvanyt? Ok tudnak programokra kiserni.

A kerdesedre a valasz: nyilvan nehezebb, de van eselye a mozgasserultnek is tarsat talalni. Egy szekes ismerosom most hazasodik pl.

júl. 9. 19:34
 3/23 A kérdező kommentje:

1es köszi,

2es mivel irtam komplikált vagyok sose vágytam ilyemekre, tudom, hogy vannak ilyenek engem nem vonz, és idegenek nem biztos, hogy tudnának, segiteni. A kérdésre a választ köszi.

"Egy szekes ismerosom most hazasodik pl." köztük is sok van van aki ki be ugrál és van akit ki kell venni stb tág a fogalom, hogy székes.

júl. 9. 20:17
 4/23 A kérdező kommentje:
"De miert nem tudod elhagyni a lakast, ha van motoros szeked? " Azért egy ilyen széket nem könnyü pakolászni aksikat ki be tenni stb.
júl. 9. 20:18
 5/23 anonim válasza:

Tudom milyen, mozgasserulteket gondozok, akik nem ugralnak ki-be. A hazasodo haver se.

Nem autoval, hanem a szekkel gondoltam a lakaselhagyast.

júl. 9. 20:20
 6/23 A kérdező kommentje:
Arról irtam,,, szét kell szedni stb. (de a kérdés nem a lakás elhgyásom)
júl. 9. 20:41
 7/23 anonim válasza:

Jo hat meg nem lattam ilyet. Emeleten laksz,nincs lift vagy miert?

Ahhoz, h kapcsolatod legyen, elobb-utobb el kell hagynod a lakast.

júl. 9. 20:49
 8/23 anonim válasza:
Persze, ha nem a betegsége határozza meg a személyiségét, és nem használja fel mindenre kifogásként.
júl. 9. 23:05
 9/23 anonim válasza:
Őszinte leszek, sajnos nagyon kicsi az esély rá. Én vakon, abszolut önállóan, rendezetten élek, mégsem megy. Mondjuk egyszer már sikerült találni valakit, aki felvállalt élettársának, van is egy gyermekünk, de özvegy lettem. Most már marad az egyedüllét.
júl. 10. 10:52
 10/23 A kérdező kommentje:

7 es a mert lépcső van stb, de nem a kimenés a téma, van internet ott is lehet ismerkedni.

8-9 köszönöm

9-es kitartás és sok erőt kivánok az életbe neked!.

Igen az esély elég kicsike.

júl. 10. 11:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!