Szerintetek teljes ellátást, igénylő a lakást elhagyni nem tudó mozgássérültnek mekkora esélye van társra találni?
Szerintem nem sok. Nekem nem lenne gusztusom fürdetgetni, tisztába tenni, stb. Megemelni sem tudnálak.
Biztos, hogy nem tudnálak betenni a székedbe, kocsiba, kádba, stb. Nem vagyok egy Rambo.
Anyámat gondoznám, ha kellene. Mást biztos hogy nem.
Nyilván van rá példa, de a legtöbb esetben egészségesen jöttek össze, és utána lett valami miatt ellátást igébylő az egyik fél. A másik vele maradt, elvállalta a gondozását mert szereti.
Nah de az más téma, ha alapból beteg valaki. Nem igazán akarnak ilyen emberrel összejönni.
Persze, van ellenpélda, de akkor miért is kérdeztél?
Esély mindig mindenre van, már csak az a kérdés, mekkora. Nem is mondta senki, hogy add fel, csupán válaszoltak a kérdésre. Fogyatékkal élőként mondom ezt, önálló életvitellel, tapasztalatok alapján, tehát nem okoskodom, sok sikert!
Annyira érdekelnek a vélemények, hogy csak a sajátodat nyomatod.
Mindenkivel ellenkezel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!