Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Szerintetek teljes ellátást,...

Szerintetek teljes ellátást, igénylő a lakást elhagyni nem tudó mozgássérültnek mekkora esélye van társra találni?

Figyelt kérdés
Szerintetek teljes ellátást, igénylő a lakást elhagyni nem tudó mozgássérültnek mekkora esélye van társra találni? pl én se tudok egyedül sehova elmenni, anyuéknak kell autóval vinni pl kirándulni stb, és vannak nálam sokkal komplikáltabb esetek. Én lakásba elvagyok motoros kocsival, enni inni kell adni és enni tudok, fürdetni öltöztetni kell , de sajnos van aki még ennyire se önálló, szerintetek igy mekkora az esély? Sokaknak ez a vágya, de ismerek sok mozgássérültet akikhez képest még én is király állapotba vagyok. Autóba pl engem se egyszerü betenni ha pisilnem kell meg kell álni satöbbi...
júl. 9. 19:09
1 2 3
 11/23 anonim válasza:

Szerintem nem sok. Nekem nem lenne gusztusom fürdetgetni, tisztába tenni, stb. Megemelni sem tudnálak.

Biztos, hogy nem tudnálak betenni a székedbe, kocsiba, kádba, stb. Nem vagyok egy Rambo.

Anyámat gondoznám, ha kellene. Mást biztos hogy nem.

júl. 11. 09:54
 12/23 A kérdező kommentje:
Sokan ezeket is megteszik sok példa van "vegyes" párra. Engem pl nem kell tisztába tenni, de biztos van akit igen, de ha valaki szereti gondolom ezt megteszi,.
júl. 11. 10:01
 13/23 anonim válasza:

Nyilván van rá példa, de a legtöbb esetben egészségesen jöttek össze, és utána lett valami miatt ellátást igébylő az egyik fél. A másik vele maradt, elvállalta a gondozását mert szereti.

Nah de az más téma, ha alapból beteg valaki. Nem igazán akarnak ilyen emberrel összejönni.

júl. 11. 10:05
 14/23 A kérdező kommentje:
Miből gondolod?
júl. 11. 11:07
 15/23 anonim válasza:
Azt kell megértened, ha iszonyúan fáj is, egy tök egészséges ember, még ha el is fogadja az állapotod, általában párkapcsolatot nem akar testi fogyatékkal élővel, max olyan esetben, ha képes az önellátásra, de még akkor sem túl nagy az esély. Üdv a kegyetlen valóságban!
júl. 11. 12:04
 16/23 A kérdező kommentje:
Szerencsére van ellenpélda is.
júl. 11. 13:18
 17/23 anonim válasza:

Persze, van ellenpélda, de akkor miért is kérdeztél?

Esély mindig mindenre van, már csak az a kérdés, mekkora. Nem is mondta senki, hogy add fel, csupán válaszoltak a kérdésre. Fogyatékkal élőként mondom ezt, önálló életvitellel, tapasztalatok alapján, tehát nem okoskodom, sok sikert!

júl. 11. 13:32
 18/23 A kérdező kommentje:
Mert érdekelnek a vélemények ezért,
júl. 11. 15:06
 19/23 anonim válasza:

Annyira érdekelnek a vélemények, hogy csak a sajátodat nyomatod.

Mindenkivel ellenkezel

júl. 11. 19:27
 20/23 A kérdező kommentje:
Mert nekem is lehet? Szerintem kellő tisztelettel irok mindenkinek.
júl. 12. 10:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!