Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Lányok! valaki lenne a barátnőm?

Lányok! valaki lenne a barátnőm?

Figyelt kérdés
szociális fóbiás 21 éves srác vagyok és már nagyon vágynék egy barátnőre aki szeret és én is őt. még szűz vagyok, az önbizalmam és kommunikációs készségem 0 viszont nagyon tudnálak szeretni és soha nem csalnálak meg

júl. 9. 18:29
1 2 3
 21/27 anonim válasza:

Húszas vagyok

Sose volt még fium és úgy vagyok vele hogy azt se bánom ha 10 -20 év múlva se lenne.

júl. 11. 01:57
 22/27 anonim válasza:
Én egyedül vagyok már ezer éve. Elő is fordul, hogy ha kicsit felöntök a garatomra, akkor társaságba rárohanok valakire, de ez a másnapomra mindig elmúlik.
júl. 11. 06:05
 23/27 anonim válasza:
Értelmes ember nem fog szóba állni egy ilyennel, már bocsánat érte
júl. 11. 12:54
 24/27 anonim válasza:

Én srácként örülnék egy ilyen csajnak, nem zavar ha csendesebb kicsit. De hát a csajok máshogy működnek. Mindegyiknek csak a gazdag menőgyerekek kellenek, így sajnos nem sok esélyed van.

Rohadó világ ez, ahol rengeteg az aranyásó. Ők egy két dugásra jók, komoly kapcsolatra semmiképp.

júl. 22. 11:02
 25/27 anonim válasza:
Hogy beszélsz a nőkről 24-es.
júl. 24. 01:48
 26/27 anonim válasza:
#25 Csak az igazat mondtam. Golddiggerektől mi mást lehet várni? Nyilván nem mindenki ilyen. Akinek pedig nem inge, ne vegye magára.
júl. 24. 11:57
 27/27 anonim válasza:

Amúgy az a durva hogy a mai világban ez az aranyásó igaz egy csomó férfira is

Hihetetlen mennyire megváltozott ez a világ…

júl. 24. 12:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!