Lányok! valaki lenne a barátnőm?
Figyelt kérdés
szociális fóbiás 21 éves srác vagyok és már nagyon vágynék egy barátnőre aki szeret és én is őt. még szűz vagyok, az önbizalmam és kommunikációs készségem 0 viszont nagyon tudnálak szeretni és soha nem csalnálak megjúl. 9. 18:29
1/27 anonim válasza:
Nem :)
júl. 9. 18:34
2/27 anonim válasza:
Ez vicc?
júl. 9. 18:49
3/27 A kérdező kommentje:
nem, komolyan kérdezem
júl. 9. 19:02
4/27 anonim válasza:
Ja, a lányoknak a nagymenők kellenek, akik aztán megcsalják őket, de elnézik nekik. A hatalmas családcentrikusság. Tény, a szociális fóbia nem túl vonzó, és az önbizalomhiány sem, viszont sok fóbiás és önbizalomhiányos él kapcsolatban.
júl. 9. 19:40
5/27 anonim válasza:
Persze, pont egy szoc. fóbiás szűz fiúra vágyunk
Ja nem
júl. 10. 07:46
6/27 anonim válasza:
Az állatokat sem szereted nagyon?
júl. 10. 10:42
7/27 anonim válasza:
Nekem írhatsz.
júl. 10. 11:02
8/27 A kérdező kommentje:
6
az állatokkal nincs bajom, kivéve a rovarokat, miért kérded?
júl. 10. 12:31
9/27 anonim válasza:
Mert a leírásod alapján nagyon ellenszenves kép alakult ki rólad, hogy senkivel nem beszélsz. Ezért voltam kíváncsi, hogy ez csak az emberekre terjed ki vagy kb mindent elkerülsz aki él és mozog feléd.
júl. 10. 12:34
10/27 anonim válasza:
Nem égett a fejed, mikor kiírtad a kérdést? Mert nekem égett, ahogy elolvastam.
júl. 10. 14:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!