Hol vagytok FÉRFIAK?
Hol vannak azok a férfiak akik tényleg kiérdemlik a FÉRFI jelzőt.
Azok akik nem rémülnek meg egy önellátó/talpraesett nőtől.
Azok akik nem 50 kilósak vasággyal együtt és szűkebb nadrágot hordanak mint egy toppmodell. Azok akik tudják hogy a panelba nem a szög való🙄.
Azok akik nem csak alkoholos állapotukban képesek létezni.
Kérdezem én hogy ti melyik bokorban bújkáltok?
31N
Értelmezés.
Nem azt írtam hogy a csajom....
Gondolom neked is van barátod\barátnőd aki BARÁT.
Látom egy szimpla kérdés több ember gondolatmenetét összekuszálja.
Az a helyzet hogy egy hónapja még más bajaid voltak:
https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..
Ez után jössz egy ilyen kérdéssel, mintha nem tudnád hogy mennyire telített a piac, és itt sincs normális nő, csak csúnya, gyereke van, öreg, vagy faszi, női név mögé bújva. Ennyi.
#24 #25
Egy oldalon ahol nem kell magad kiadnod. Nem kell hitelesíteni a személyedet miért gondolod úgy hogy mindenki hazudik?
Mi értelme lenne?
Persze tudom hogy a mai világ...
A feltett kérdésem pedig egy szimpla kérdés. Nem párt keresek magamnak. A kérdés tematikája társkeresés.
Az hogy egy barátnak milyen módon próbálsz meg segíteni megadott szituációban az egy másik tényező.
2 kérdés 2 ember nem kell feltétlenül összemosni.
14
Magyarul nem vagy eléggé biztos a nőiességedben, ezért kell erősebb pasi? Mint ahogy ha egy pasinak nem jó egy erős nő, akkor az biztos azért, mert nem biztos a férfiasságában.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!