Viszonylag normális fickó keresi párját. (?)
Viszonylag, mert a tény, hogy itt vagyok, már azt feltételezi, hogy nem vagyok teljesen normális. 🤭
Amúgy vékony testalkat, 33 éves, szemüveges, borostás, 191 cm. Diplomás, nem hal éhen, nem kell eltartani. Nincs sem asszony, sem eltitkolt gyerek.
Akit keres: Budapesten, vagy környékén élő, vékony, 165 centinél magasabb lány, mondjuk 35 éves korig. Cuki, aranyos és okos. Diploma nem feltétel. Lelkileg viszonylag stabil, van humora.
Röviden ennyi.
A jelentkezések várhatóan hosszú sora jöhet akár ide, akár privátban. 😅
Cuki legyen, legalább 170cm, de vékony, budapesti vagy akörüli, lelkileg stabil (gondolom mentálisan is) sportos is legyen (ne magas sarkút viseljen)
És ilyeneket nem is említettél, hogy legyen szép arcú, ne dohányozzon, ne legyen gyereke, ne rögtön hozzád akarjon költözni.
Járj Budapesten divatbemutatókra, divat eseményekre, mert neked egy kifutó modell kell :))
Valaki látom megsértődött valamin... De hogy miért?
A sportosat nem említettem, sőt, kifejezetten jobb volna, ha nem lenne sportos, hanem genetikailag lenne vékony. De igazából mindegy.
Ami pedig a külsővel kapcsolatos elvárásaimat illeti, az utcán velem szembejövő 35 év alatti nők 10-20%-a tetszik és megfelel a kritériumaimnak, tehát nem ritka az amit kértem.
Amit a belsővel kapcsolatban írtam, az csak annyi, hogy legyen cuki és normális, ne legyen buta. Érettségitől felfelé a nők nagyobbik fele ezt szerintem hozza. Na jó, a cukit talán nem, de a többit igen. Az más kérdés, hogy ezen nők valószínűleg régóta stabil párkapcsolatban vannak, de pont ez a lényege a keresésemnek. Csak egyetlen-egy ilyen nőt keresek!
Na most ha ezt összehasonlítod a nők hasonló elváráslistájával, akkor a kanyarban sem vagyok.
(Amúgy igen, az átlag férfihoz képest, aki csak egy random lukat akar, meg hogy legyen valaki mellette néha, ezek valóban magas elvárások, tisztában vagyok vele. Peches vagyok, hogy nem találkoztam 20 évesen egy ilyen lánnyal, amikor sokkal nagyobb esélyem lett volna rá. 😔)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!