Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Viszonylag normális fickó...

Viszonylag normális fickó keresi párját. (?)

Figyelt kérdés

Viszonylag, mert a tény, hogy itt vagyok, már azt feltételezi, hogy nem vagyok teljesen normális. 🤭

Amúgy vékony testalkat, 33 éves, szemüveges, borostás, 191 cm. Diplomás, nem hal éhen, nem kell eltartani. Nincs sem asszony, sem eltitkolt gyerek.

Akit keres: Budapesten, vagy környékén élő, vékony, 165 centinél magasabb lány, mondjuk 35 éves korig. Cuki, aranyos és okos. Diploma nem feltétel. Lelkileg viszonylag stabil, van humora.

Röviden ennyi.

A jelentkezések várhatóan hosszú sora jöhet akár ide, akár privátban. 😅

júl. 5. 21:36
1 2 3
 1/22 anonim válasza:
Ez óriási.Amiket leírtál pont az elletét vagyok mindenben😃
júl. 5. 21:46
 2/22 A kérdező kommentje:
Tehát 53 éves, alacsony, kövér vidéki férfi vagy, mogorva, buta, hisztérikus és besavanyodott?
júl. 5. 22:08
 3/22 anonim válasza:

Milyen kár, hogy nem vagy 10, inkább 15 évvel öregebb. Még egy ex-feleség és a nem eltitkolt gyerekek sem zavarnának. :D

Sol sikert neked! :))

júl. 5. 22:10
 4/22 A kérdező kommentje:

Köszönöm.

Egyébként a leendő anyósommal valószínűleg nagyon jó viszonyban leszek.

Értsd: a 40 feletti nők egyszerűen imádnak. Kár, hogy ez alatt épp az ellenkezője igaz. 😅

júl. 5. 22:25
 5/22 anonim válasza:
2-es,kérdező.és pont itt mutatkozik meg minden.Nem,nem talált
júl. 5. 22:31
 6/22 anonim válasza:

Én majdnem megfelelek :)

32 éves vagyok, vékony, budapesti, cuki, aranyos, intelligens, bár nincs diplomám.

Viszont én csak magas sarkúban vagyok 165cm felett. Bár ha nem itthon vagyok, mindig abban vagyok.

júl. 5. 22:32
 7/22 A kérdező kommentje:

😯 Ezt most nem igazán tudom követni...

#6 Oh. Szégyen, de sajnos ezen feltételekből így látatlanban nem engedhetek. 🥺

júl. 5. 22:43
 8/22 anonim válasza:
Kérdező, szerintem ne nagyon legyenek "feltételeid". A hatos válaszoló tök aranyos volt, csak azért mert nem magasabb, mint 165 centi és nem végzett egyetemet, még lehet a világ legtündéribb embere. Egy képet nem láttál róla, de már "látatlanban" el is döntötted, hogy na, hát ő biztos nem. Így ne akarj magadnak párt találni. Kicsit le kéne adnod az elvárásaidból.
júl. 5. 22:46
 9/22 anonim válasza:

#8 kissé egyenesen bár, de szerintem jót mondott

Lehet hogy enélkül is nagy a magasságkülönbség, de tényleg azon a pár centin múlik, megismerkedsz-e az esetleges jövendőbeli pároddal, vagy sem?

júl. 5. 23:42
 10/22 anonim válasza:
Én 160 centi vagyok, a férjem 190. Sosem volt belőle semmi gond, sőt.
júl. 5. 23:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!