Viszonylag normális fickó keresi párját. (?)
Viszonylag, mert a tény, hogy itt vagyok, már azt feltételezi, hogy nem vagyok teljesen normális. 🤭
Amúgy vékony testalkat, 33 éves, szemüveges, borostás, 191 cm. Diplomás, nem hal éhen, nem kell eltartani. Nincs sem asszony, sem eltitkolt gyerek.
Akit keres: Budapesten, vagy környékén élő, vékony, 165 centinél magasabb lány, mondjuk 35 éves korig. Cuki, aranyos és okos. Diploma nem feltétel. Lelkileg viszonylag stabil, van humora.
Röviden ennyi.
A jelentkezések várhatóan hosszú sora jöhet akár ide, akár privátban. 😅
Milyen kár, hogy nem vagy 10, inkább 15 évvel öregebb. Még egy ex-feleség és a nem eltitkolt gyerekek sem zavarnának. :D
Sol sikert neked! :))
Köszönöm.
Egyébként a leendő anyósommal valószínűleg nagyon jó viszonyban leszek.
Értsd: a 40 feletti nők egyszerűen imádnak. Kár, hogy ez alatt épp az ellenkezője igaz. 😅
Én majdnem megfelelek :)
32 éves vagyok, vékony, budapesti, cuki, aranyos, intelligens, bár nincs diplomám.
Viszont én csak magas sarkúban vagyok 165cm felett. Bár ha nem itthon vagyok, mindig abban vagyok.
😯 Ezt most nem igazán tudom követni...
#6 Oh. Szégyen, de sajnos ezen feltételekből így látatlanban nem engedhetek. 🥺
#8 kissé egyenesen bár, de szerintem jót mondott
Lehet hogy enélkül is nagy a magasságkülönbség, de tényleg azon a pár centin múlik, megismerkedsz-e az esetleges jövendőbeli pároddal, vagy sem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!