Viszonylag normális fickó keresi párját. (?)
Viszonylag, mert a tény, hogy itt vagyok, már azt feltételezi, hogy nem vagyok teljesen normális. 🤭
Amúgy vékony testalkat, 33 éves, szemüveges, borostás, 191 cm. Diplomás, nem hal éhen, nem kell eltartani. Nincs sem asszony, sem eltitkolt gyerek.
Akit keres: Budapesten, vagy környékén élő, vékony, 165 centinél magasabb lány, mondjuk 35 éves korig. Cuki, aranyos és okos. Diploma nem feltétel. Lelkileg viszonylag stabil, van humora.
Röviden ennyi.
A jelentkezések várhatóan hosszú sora jöhet akár ide, akár privátban. 😅
Tényleg tök cukit írtál. Nem is számítottam rá, hogy bárki bármit ír, szét szokták trollkodni az egészet.
És igen, tudom, mondták már, hogy lehet sokat várok el. Sőt, elismerem, hogy felszínes is vagyok. 😬 De nekem ezek fontosak és van az a pont, pl. magasságban, ami nekem már nagyon határeset. Nem szívesen engedek ezekből, főleg így látatlanban, amikor amúgy is nagy a kockázat.
Közben pedig a cukiság is extrém fontos kitétel. És micsoda pech, hogy pont az alacsonyabb lányok a legcukibbak... 🥺
Mondjuk a magasság pontos megállapítása nem egyszerű. Hacsak nem egy centivel mész a randira, és ezzel kezdtek, nem tudod megállapítani, hogy az adott lány 165 vagy "csak" 162 cm.
De lehet tévedek!
Igazad van, bár nekem elég jó a szemmértékem, tehát ez sem biztos, hogy gond lenne. 😄
A dolog egyébként nem úgy alakult ki, hogy kitaláltam egy számot és akkor ez alatt nem lehet az illető. Éppen forfítva!
Azok a lányok, akik nekem tetszeni szoktak, azok általában 170 centi fölöttiek.
165 alatti lány pedig csak elvétve forfult elő, hogy tetszik, magassarkú ide, vagy oda (amúgy pl. nem is igazán szeretem a magassarkút). Szóval emiatt van az, hogy ilyen kritériumokat merek ide kírni.
Amúgy csodálom, hogy még senki nem írta, hogy ha ilyen felszínes vagyok, miért nem megyek tinderre?
A válasz pedig az, hogy ott is fent vagyok, de az meg a ló túloldala. Ott a személyiség egyáltalán nem számít, a külső annál inkább.
Állítólag igen! 😇
Bár keveseknek ez az első gondolata rólam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!