50 éves nő vagyok.2 éve járok rollátorral,de csak utcán.Itthon mindent ellátok,segédezköz nélkül.Olyan vagyok mint bárki más.Cukrászda itt a közelbe,ez az egy szórakozásom,ennyi.Pedig teli vagyok élettel,szeretettel,kedvességgel.Kivel oszthatnám meg?
Figyelt kérdés
Nekem is jár az a boldogság amiért ha kell így is harcolok.Kersem társam aki nyitott egy ilyen jellegű kapcsolatra,de akár barátkoznék is szívesen.júl. 5. 18:32
1/11 anonim válasza:
Bárkivel megoszthatod. Szeretetre és kedvességre minden normális ember nyitott. Részemről például semmi jelentősége nincs annak, hogy rollátorral jársz.
júl. 5. 18:47
2/11 anonim válasza:
Tinderen esetleg?
júl. 5. 20:00
3/11 anonim válasza:
Lassan én is azzal fogok járni,mert valamiért fáj a lábam, pedig 52 vagyok.
júl. 5. 20:14
4/11 anonim válasza:
merre laksz?
júl. 5. 20:29
5/11 A kérdező kommentje:
1-nek.Ezért vagyok itt,gondoltam hátha bejön.
2-n2k.Skayp.vagy messenger.
3-nak.Legalább versenyzünk:)Mikor kezdtem,a zebrán beelőzőtt egy közel 85 éves néni,szerinted ideges lettem,nem baj mert 2 hét múlva hangosan ráköszöntem,hogy tetszik lenni,és elhúztam mellette :)))
4-nek.Szolnoki vagyok.
júl. 5. 21:26
6/11 anonim válasza:
6os, térd vagy más probléma is elég hozzá, nem csak dagadt lehet valaki, te nagyon bunkó...
júl. 6. 13:52
7/11 anonim válasza:
"Mikor kezdtem,a zebrán beelőzőtt egy közel 85 éves néni,szerinted ideges lettem,nem baj mert 2 hét múlva hangosan ráköszöntem,hogy tetszik lenni,és elhúztam mellette :)))"
Igazán megnyerő lehet a személyiséged. Mint egy durcás óvodás...
júl. 8. 09:36
8/11 A kérdező kommentje:
7-nek.Nem igazán,inkább úgy mondanám hogy ezt a nagyon kellemetlen helyzetett amikor így elöször szembesültem vele,hummorral kezeltem.Csak azt tudom mondani,hogy a betegségem túlélésében 70%-ban segített a humor.Nem panaszkodtam,inkább megpróbáltam kinevetni az abszurd helyzeteket,és segített.Nem akarok hazudni,bizony voltak mélypontjaim,de inkább a humor volt jellemző rám,de AZELŐTT IS,ÉS MOST IS.Hiszem a nevetés legalább annyira segít,mint néha egy kiadós sírás,megkönnyebbül az ember lelke.Végül ami még fontos,nem kezdenek az emberek sajnálni,hanem veled nevetnek,és így pozítív példát mutatsz,és másokra is jó hatással vagy.
júl. 9. 05:55
9/11 anonim válasza:
De miert nem tudsz jarni? Csipo,terdkopas,àgyeki gerinc kopàs? Sclerosis multiplex? Nem mindegy. Mert az elozokon lehet segiteni konnyen
aug. 12. 08:11
10/11 anonim válasza:
Úgy értettem a tindert, hogy próbáld meg
aug. 12. 10:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!