Van itt olyan lány aki ismerkedne egy budapesti sikeres vállalkozóval?
Figyelt kérdés
Negyvenes, extrán fiatalos, 175/70 sportos férfi vagyok. Lehetőleg 35 év alatti, vékony vagy normál testalkatú lánnyal ismerkednék.jún. 21. 15:19
11/16 A kérdező kommentje:
9-esnek: Köszi a tanácsot, nem áll szándékomban ilyenekkel összeállni, messzire kerülöm már a buta, tuskó nőket, még meghúzni sem akarok ilyet. :)
jún. 21. 17:31
12/16 anonim válasza:
11
Simp
jún. 21. 20:24
13/16 anonim válasza:
Bitos egy sikeres suszter, aki marha júl tud talpalni.
jún. 21. 21:13
14/16 anonim válasza:
Én egy kismamát támogattam egy darabig, igaz ő nem kérdezte hogy mennyi lóvé van még honnan . Pár gyerek cuccot adtam neki ajándékba jóindulatból amit kedvesen honorált aztán a többi adta magát.
jún. 22. 07:33
15/16 anonim válasza:
"Attól függ. 5 milliárd felett van a vagyonod? Ha igen akkor írj, ha nem akkor hagyjuk egymást. 19/L 177 cm / 46kg"
😅😅😅
jún. 22. 16:00
16/16 anonim válasza:
Kérdező, tetszik a kommentben megfogalmazott hozzáállásod.
Ha van kedved beszélgetéshez írj csak bátran.
júl. 13. 14:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!