Nem tudom , hogy mit gondoljak. Nem fura kicsit?
Szóval innen megismertem két hete egy srácot. Tök jó fej volt kb 5 napig. Tényleg . Bár nagy volt köztünk a táv , de terveztük a találkozót, nagyon egy hullámhosszon voltunk azt kivéve, hogy néha néha elejtett egy egy fél mondatot, hogy épp aznap mennyire szar napja van, meg, hogy a következő napja mekkora szívás lesz, de ennyivel le is tudtuk, nem részletezte a miérteket. Aztán kb 5 nap után egyik reggel már úgy kezdte az irogatast, hogy szar minden, az élet, neki mennyire rossz, meg amúgyis épp olyan napja van, hogy kedve sincs csinálni semmit,unja az egész mindent (mármint az életét), semminek semmi értelme , stb. Csak leszek, mert lehet bárkinek szar napja , de ilyen tomenyen nem zuditjuk egy kvázi idegen, épp hogy csak megismert ember nyakába. Aztán másnap hasonlóan szar volt neki, aztán következő nap azért panaszkodott, hogy mennyit fog szívni a nunkahelyen, aztán beteg lett, aztán az apjáról kapott rossz híreket akivel amúgy jóban sincsenek, én meg nem győztem kapkodni a fejem. Megfordult bennem az is, hogy ez csak ilyen leépítés volt a részéről, ő volt a pasi a sztoriban amúgy. aztán mintha ezt a sok szart azért öntötte volna a nyakamba hogy kiprovokalja, hogy ne akarjak vele tovább ismerkedni. Én tök megértő voltam, akartam is volna neki segíteni, de mindig hárított. Aztán tényleg elegem lett, mert én is lejöttem tőle az életről és végül bár ő búcsúzott el, őszintén, örültem neki.
Vajon direkt csinálta, hogy kekoptasson ,bár akkor az elején minek volt jófej, vagy tényleg ennyire problémás pasi lehetett?
Veletek volt már ilyen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!