Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » El tudnál fogadni egy férfit,...

El tudnál fogadni egy férfit, aki az évszázad átveréseit csinálta meg nőkkel, de megbánta és könnyíteni akar a lelkén?

Figyelt kérdés

jún. 15. 12:34
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:
Csak néhányat mondok. Voltam már a férfi, akinek meghalt élete szerelme, tantraoktató, ügynök, aki meg akarja védeni a nőt a veszélytől, Jézus Krisztus vallásos nőknek, Lucifer vadócabb lánynak, "sántultam" le azért, hogy az erdőn át egy nő vállára támaszkodva bicegjek. Ilyesmik voltak. De igazából éppen annyira csináltam a játékért, mint a szexért.
jún. 16. 11:52
 22/30 anonim válasza:
És működött?
jún. 16. 11:56
 23/30 A kérdező kommentje:
Különben miért csináltam volna?
jún. 16. 12:02
 24/30 anonim válasza:
Hát ez nagyon érdekes. Biztos kreatívnak kell lenni ilyeneket kitalálni. Az ügynök alatt titkosügynököt vagy ilyen házaló ügynököt értettél? Mik voltak ezek a helyzetek? Írnál egy hosszú story-t erről?
jún. 17. 09:39
 25/30 anonim válasza:
#22 hát ezek aztán tényleg az évszázad átverései... mondjuk elég alacsonyra tetted a lécet, ha ilyen buta nőkkel kezdtél ki.
jún. 17. 10:53
 26/30 anonim válasza:
Mesélj ezekről az esetekről.
jún. 17. 13:25
 27/30 anonim válasza:
És hogy akarsz könnyíteni a lelkeden Kérdező?
jún. 17. 19:01
 28/30 A kérdező kommentje:
24, 26, 27: szívesen könnyítek a lelkemen a történeteimmel egyfajta "gyónásként", de ez nem való mindenki fülének. Ahhoz, hogy ítéletmentesen a teljes képet megláthasd, nem árt nyitottnak és pallérozottnak lenni.
jún. 17. 23:07
 29/30 anonim válasza:
Ez már engem is érdekel. Utolsó kommentedben elég ellentétes személyiség sejthető, amiket csináltál meg amilyen vagy, vagy lettél.
jún. 18. 08:45
 30/30 anonim válasza:
24-es vagyok. Nekem elég eltérő a személyiségem az átlagtól és nem vagyok agyhalott, szóval ha gondolod írhatsz privátban.
jún. 18. 12:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!