Ismerkednél velem? GARANTÁLTAN megtalálod a párod, aki nem én leszek!
Figyelt kérdés
De komolyan, elképesztő pechszériában vagyok. Mindenki, aki velem kezd ismerkedni, és elhiszem, hogy lehet valami, hamarosan összejön mással.
Ha ilyet szeretnél, beszélgessünk, majd dőlj hátra, jönni fog a szerelem! Ha mégse, még mindig itt vagyok én... aztán ki tudja, később jöhet a herceg is.
f33
2024. jún. 13. 22:53
1/8 anonim válasza:
Nő vagy esetleg férfi is…?
Még valami mondanivaló?
2024. jún. 13. 23:05
2/8 anonim válasza:
Én is sokáig voltam kabalacsaj, az exeim utánam mindig rátaláltak az igazira. Lol. végül nekem is sikerült
2024. jún. 14. 00:40
3/8 anonim válasza:
Ez olyan, mint valami hirdetés😀
2024. jún. 14. 09:00
4/8 anonim válasza:
Én igen, de én fiú vagyok... 😏
2024. jún. 14. 09:22
5/8 anonim válasza:
Ja, és én nem valószínű, hogy összejövök mással, mert 30 év alatt senkivel sem sikerült 😔
2024. jún. 14. 09:23
6/8 anonim válasza:
Mindig akkor lesz párod,ha éppen sz.rsz a párkeresésre.
Négy éve próbálkoztam,de most én is sz.rok rá, gondolom ezért lesz végre valakim:) Még ha férfi is..
F
2024. jún. 14. 10:50
7/8 anonim válasza:
Ismerős helyzet. De amúgy ez azért is lehet így, mert míg te egyszerre mindig csak egy emberre összpontosítasz, ők veled párhuzamosan sok másik pasival ismerkednek. Közben persze csepegtetik az illúziót, mindig éppen annyi jutalomfalatot adnak neked, amennyi fenntartja az érdeklődésedet és a reményeidet, aztán meg eltűnnek vagy lepattintanak, mert van egy tuti befutó. Míg egy férfinak azt is nehéz elérnie, hogy egyszerre több nővel tudjon ismerkedni, addig egy nőnek ez gyerekjáték, hiszen ha akarja, mindig lesz akár egyszerre is jó pár jelentkező.
2024. jún. 15. 10:32
8/8 anonim válasza:
6. A legnagyobb pech ha biszex vagy, kétszeres esélyekkel de még úgy sem jön össze semmi xD
2024. jún. 15. 19:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!