Ànyị maara ibe anyị?
Na, így legalább tuti elolvasod a szöveget is, hogy megtudd ki ez a gyökér... :)
Szívesen megismerkednék egy korombeli (25-35), az ország középső/nyugati részében élő (kelet felé nem húzok, nem vagyok én Fityesz), alapvetően pozitív gondolkodású, a viccet szerető, az iróniát pedig értő nővel.
Rólam tőmondatokban: harmincegypár éve boldogítom a környezetem, káros szenvedélyem egyedül a csokizabálás (tiéd a fele, kéred!?), ettől függetlenül fitten tartom a gazdatestet sok mozgással. A mindennapokat igyekszem megélni, nem pedig túlélni, keresem az élet apró szépségeit. Az elfogadás volt a jelem az oviban, így tapasztalhattál bármit, jöhetsz bárhonnan, tőlem a támogatás és a bizalom az alap (naiv vagyok, jól tudom). Ismerkedni bár szeretek, de élőben nehezen megy a hatásos kezdeményezés (írásban könnyebben bemelegszem), így marad az online platform kezdésnek. Magasságom 173, külsőm, mint egy emberé, egyéb méretem 42-es (bizony, ez a lábam).
Több irkafirka egyelőre felesleges, ennyiből már eldönthető, látsz-e bármi potenciált bennem, vagy átadod a lehetőséget másnak.
Társalgásra fel! :)
Jaj de izzadságszagú.
Társalgás meg lélek. Fszom :D
Elég lett volna annyi kiírnod:
- farokméret
- saját ingatlanok
- autó
- testi adottságok
- fizetés
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!