Igen hízásra hajlamos férfi vagyok, hetente feljön kb. 1-1.5 kg. Vannak itt olyan lányok, akiknek az ismerkedésben ez nem lenne zavaró tényező?
Ha több kalóriát égetsz el, mint amennyit beviszel, akkor fogyni fogsz. Tehát, ne egyél annyit. Esetleg vizsgáltasd ki magad, hogy minden rendben van-e, mert csak úgy nem hízik senki, hacsak nem beteg, vagy többet eszik, mint amennyit kéne.
Egyébként szerintem a hozzád hasonló kövér csajoknak jöhetnek be a kövér srácok.
Leírnád légyszi, hogy egy nap mit és mennyit eszel?
Remélem tisztában vagy azzal, hogy a túlsúly egészségkárosító hatással lesz rád, tehát jó lenne, ha nem hagynád annyiban a dolgot. De a te dolgot, viszont, ha szeretsz orvoshoz járni, akkor az rendben.
És akkor a végtelenségig hízol? Vagy hogyan kell elképzelni azt, hogy minden hónapban felmegy 2-3 kg?
Engem nem zavar, ha valakin van valamennyi túlsúly, csak ne legyen kifejezetten kövér. És persze figyeljen oda magára, ne hagyja el magát.
Utolsó vagyok, bocsánat, közben a lényegre nem válaszoltam.
Sok lánynak bejönnek a ducibb, apatest típusú férfiak viszont van egy szint ami felett egyszerűen nem néz ki jól. Ha tényleg törődsz magaddal meg azzal hogy kinek tetszel, akkor nem hízol meg mondjuk 10-20 kg feleslegnél többet. Utána is találhatsz barátnőt természetesen de ne számíts 10/10-es modellekre, a kövér emberek nem számítanak vonzónak (tapasztalatból mondom, sokkal több embernek tetszem mióta lefogytam) és a csúnya emberekkel, leginkább a férfiakkal csak csúnya lányok jönnek össze.
5: Na, látod, akkor mégiscsak van valami oka. Ez nem hajlam, hanem betegség.
Ha kezelik a problémádat, rendszeresen jársz orvoshoz, betartok az utasítsokat, akkor rendbe fogsz jönni.
Tehát, ha egy nő összejön veled, akkor számolhat azzal, hogy minden évfordulókor a partnere 52-78 kilóval nehezebb, ergó mégegy ember súlyával gyarapodott?
Ez szerinted pedig jól van ez így, igaz? :)
Nem a körülményeket kell megváltoztatnod, nem a dagadt seg*ed kéne megmozdítani, hanem keresni valakit, aki ebben a beteg, lusta, aberrált elgondolásban még támogat is? :) Erre vágysz?
Végülis könnyebb, mint a daga*t seg*ed megmozdítani és dolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!