Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Linkedin-en hogy kell csajozni?

Linkedin-en hogy kell csajozni?

Figyelt kérdés

Feltűnt, hogy jóval több a normálisabb fiatal lány ott, akiknek még munkájuk is van.. Hogy kéne ott ismerkedni?

Gondolkodtam azon, hogy kiteszem, hogy munkát keresek hátha akkor rám írnak többen is, de hogyan tovább?

Küld egy nyitott pozíciót és megmondom, hogy az ismerkedésre is legyen nyitott?

jún. 10. 08:32
 1/9 anonim válasza:
Sehogy, az egy álláskereső platform. 😂
jún. 10. 09:24
 2/9 A kérdező kommentje:

Értem, de sokan ugye a munkahelyen ismerik meg a partnerüket, így gondoltam miért ne lehetne rögtön azon a platformon megismerni ezt a partnert, ahol magát a munkát is megkapom.

Nem csak az állásra jelentkezem, hanem a nőre is pályázok, így már érthető?

jún. 10. 10:57
 3/9 anonim válasza:
Nem, mert buta vagy.
jún. 10. 12:11
 4/9 anonim válasza:
Na ez egy kicsit erős 😂😂 Fhu anyám…én félnék tőled.
jún. 10. 13:43
 5/9 BeefEater válasza:

Beírod, hogy senior full stack developer vagy és ők fognak rádírni :D

(Egyébként sehogy.)

jún. 10. 17:29
 6/9 A kérdező kommentje:

Junior vagyok, még csak 2 év tapasztalatom van és az is 1 helyen :(

Seniorhoz meg sok tudás, tapasztalat kell, években is.. Nem támogatom a modern eszméket, hogy valakit pár év után mediornak nevezzünk, majd megint pár év után már seniornak.. alacsonyan van az a határvonal az én véleményem szerint.

Mondom ezt úgy, hogy diplomám is van.

jún. 10. 18:55
 7/9 anonim válasza:
😂😂😂😂
jún. 10. 22:07
 8/9 anonim válasza:
Elő kell adnod, hogy professzor dr. feltaláló vagy és jelentkezőket keresel bizonyos kísérletekre, amit csak nők szolgálhatnak ki.
jún. 11. 14:13
 9/9 anonim válasza:
Sehogy. Viszont volt egy vicc, ami szerint a Linkedin az inverz Tinder: itt ronda programozók utasítják vissza a jócsaj HR-eseket, és nem fordítva. :D
jún. 11. 16:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!