Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Vajon a leendő munkáltatóm...

Vajon a leendő munkáltatóm nézegeti a LinkedIn profilomat privát módban?

Figyelt kérdés
Folyamatban van egy álláspályázatom, már három körön átmentem. A napokban kaptam egy átirányított emailt a LinkedIn fiókomról, hogy ketten is megnézték a profilomat, azonban privát módban. Lehet a cégtől csekkoltak le vagy véletlen egybeesés lenne és semmi köze a jelenzkezésemhez?

jún. 2. 22:24
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Pályázat nélkül is rendszeresen nézik a profilomat.

Nem kell csodát várni, jó eséllyel már az első kör előtt lecsekkolták a profilodat.

jún. 2. 22:30
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Lehet. Azért van
jún. 2. 22:32
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Maskor is megnezik a profilodat? Akkor veletlen.

En mikor cegen belul palyaztam, 4 kulon szemely nezte a profilomat aki a mi cegunknel dolgozik magasabb poziciokban. Persze premium nelkul nem tudom kik. A sima munkatarsakat bezzeg rendesen mutatja.

jún. 2. 22:55
 4/9 anonim ***** válasza:
85%
Hát velem benyalnák! Semmilyen profilomat nem találnák meg. Se fb se insta se tiktakk. Erről a linkedln-ről meg még csak nem is hallottam eddig! :D
jún. 2. 23:03
 5/9 A kérdező kommentje:
Eddig hébe-hóba 1-2 ember nézte a profilomat, de azok nem privát módban voltak.
jún. 3. 00:05
 6/9 anonim ***** válasza:
15%
Na jó, de te biztosan illegalitasban gerilla harcot folytató máig magát meg nem adó japán katonatiszt vagy, így könnyű
jún. 3. 00:05
 7/9 A kérdező kommentje:
Hogy mi vagyok? :D
jún. 3. 00:49
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ujabban nezik a profilomat, mikor tudom, hogy nem nezik. 15 eves kamuprofil masok nezegetesere, 15 eve nem hasznalom. Bizonyos idoszakban hosszu ido utan mindig megnezte valaki, azaz senki, csak probalnak osztonozni, hogy nezegessem.
jún. 3. 05:25
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Lehet. Végülis azért vagy ott, hogy megnézzék, nem?
jún. 3. 08:32

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!