Vajon a leendő munkáltatóm nézegeti a LinkedIn profilomat privát módban?
Figyelt kérdés
Folyamatban van egy álláspályázatom, már három körön átmentem. A napokban kaptam egy átirányított emailt a LinkedIn fiókomról, hogy ketten is megnézték a profilomat, azonban privát módban. Lehet a cégtől csekkoltak le vagy véletlen egybeesés lenne és semmi köze a jelenzkezésemhez?jún. 2. 22:24
1/9 anonim válasza:
Pályázat nélkül is rendszeresen nézik a profilomat.
Nem kell csodát várni, jó eséllyel már az első kör előtt lecsekkolták a profilodat.
3/9 anonim válasza:
Maskor is megnezik a profilodat? Akkor veletlen.
En mikor cegen belul palyaztam, 4 kulon szemely nezte a profilomat aki a mi cegunknel dolgozik magasabb poziciokban. Persze premium nelkul nem tudom kik. A sima munkatarsakat bezzeg rendesen mutatja.
4/9 anonim válasza:
Hát velem benyalnák! Semmilyen profilomat nem találnák meg. Se fb se insta se tiktakk. Erről a linkedln-ről meg még csak nem is hallottam eddig! :D
5/9 A kérdező kommentje:
Eddig hébe-hóba 1-2 ember nézte a profilomat, de azok nem privát módban voltak.
jún. 3. 00:05
6/9 anonim válasza:
Na jó, de te biztosan illegalitasban gerilla harcot folytató máig magát meg nem adó japán katonatiszt vagy, így könnyű
7/9 A kérdező kommentje:
Hogy mi vagyok? :D
jún. 3. 00:49
8/9 anonim válasza:
Nekem ujabban nezik a profilomat, mikor tudom, hogy nem nezik. 15 eves kamuprofil masok nezegetesere, 15 eve nem hasznalom. Bizonyos idoszakban hosszu ido utan mindig megnezte valaki, azaz senki, csak probalnak osztonozni, hogy nezegessem.
9/9 anonim válasza:
Lehet. Végülis azért vagy ott, hogy megnézzék, nem?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!