Hogy működik a Linkedin? Honnan tudod, hogy aktív-e a hírdetés?
Látom, hogy sok hirdetés van fent, ami ezer éves, és néha oda van írva, hogy promoted vagy actively recruiting. Itt találtam állást pár hónapja. Most viszont kaptam egy e-mailt (be vannak állítva értesítések), hogy egy új állás matchem van. Hát ez a mostani helyem! Amúgy most járt le a próbaidőm, nem volt rám panasz. Nem volt különösebb lelkizés, igazából meg sem beszéltük, maradtam és kész. Viszont mostanában kezdte el mondogatni a főnököm, hogy túl sokat kérdezek, ezeket már tudnom kéne stb. Most így megfordult a fejemben, hogy esetleg ki akarnak rakni? Kérdeztem a főnököt, azt mondta, hogy nem keresnek embert. Vagy egyszerűen a Linkedin-en ezek a hirdetések fent maradnak? Szerintem azért elég nagy butaság lenne, most elkezdeni keresni valakit helyettem, talán annyira nem vagyok béna, hogy elölről kezdjék valakivel.
Személyes konfliktusom nem volt senkivel.
Köszi. Egyébként a Linkedin-en mi alapján indul újra egy hirdetés? Lehetséges, hogy csak véletlenül? Most azon gondolkodom,hogy lehet, hogy az egyik kollégám feláll, csak még nem publikus.
Belsős állásportálon nincs ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!