Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » A 20-on éves nők kinevetnek...

A 20-on éves nők kinevetnek megaláznak 1 pasit ha csak 12-13 cm a pénisze?

Figyelt kérdés

jún. 3. 18:27
 1/10 anonim válasza:
A nök NEM méregetik a péniszt, ez a férfiak agyréme!
jún. 3. 18:36
 2/10 anonim válasza:

Pontosan így igaz, ahogy az 1-es mondja. Sok barom ezen kattog.

30 F

jún. 3. 18:40
 3/10 anonim válasza:

Nem tudok a mai "fiatalok" fejével gondolkodni.

De nekem a barátom minipénisze tökéletesen elég! (Nem, nem a szexualitással kell egy nőt hosszabb távon megtartani!)

Igen, az első kettő válaszoló jól mondja. Semmi köze a pénisz hosszának a kapcsolat hosszan tartó és jó minőségű voltához!

jún. 3. 19:05
 4/10 anonim válasza:
Miért nevetne ki ezért bárki is.
jún. 3. 19:05
 5/10 anonim válasza:
Értelmes nő emiatt nem fog kinevetni, esetleg a komolytalan idétlenek
jún. 3. 21:46
 6/10 anonim válasza:
Szerinted a nők hüvelye milyen hosszú? Senki sem azt akarja, hogy az epehólyagját kocogtassák együttlét közben. Bőven elég ez a méret.
jún. 3. 22:01
 7/10 anonim válasza:

Nekem főképp.

Szűz vagyok és az is maradok szóval.

30 L

jún. 3. 22:08
 8/10 anonim válasza:

A válasz: igen.

Volt már dolgom ekkora farokkal. Szerettem a fiút, sokat szexeltünk, kivétel nélkül mindig volt orgazmusom. A te stílusod gyermeteg és ostoba. Szánalmas. A szánalmas emberek nem jók semmire. Méregesd csak a saját farkad, fejben soha nem leszel érett semmiféle kapcsolathoz. Mivel pedig nevetséges amit csinálsz és ahogy gondolkodsz, ne csodálkozz ha ki is nevetnek. 🤷‍♀️

jún. 3. 22:28
 9/10 anonim válasza:
Igen, sokkal inkább azt nevetik ki, ha valaki méregeti a pöcsét, meg nem tudja használni, mint ha "csak" ekkora, ami egyébként nem marad el sokban az átlagostól.
jún. 4. 08:04
 10/10 anonim válasza:
Az űrkutatásban használt ion hajtóművek xenon gázzal működnek és a tolóerejük két A-4es papírlap súlyával mérhető össze.
jún. 4. 19:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!