Nem merek venni menstruációs bugyit félek hogy az eladók kinevetnek a betétet egyáltalán nem szeretem es tampont nem szeretnek mit csináljak?
Ma eldontottem h ha torik ha szakad en bemegyek a rossmannba es veszek egy menstruációs bugyit de hát nem mertem nagyon feltem h megneznek hiszen meg fiatal vagyok minek kene nekem ilyen anyának nem merek szólni h szeretnék
Nem tudom mit csináljak tudom nem kene felni de ez nekem valahogy nem megy esetleg valami tipp?
Barátnődnek veszed, mert megkért rá. Sajnos nem mondta a méretet, de hasonló alkatúak vagytok.
Amúgy nem te leszel az első, aki ilyet vesz. Nem ciki; az ott dolgozó nők is menstruálnak, hidd el :)
Mindenki menstruál. Teljesen olyan mintha fogkrémet vennél.
Nyugi!!
Gondolj arra hogy mi lenne ha a boltban megkernel mast hogy vegye meg neked. Az pont ugyanugy megy be mint ahogy te
És a mentruációs bugyi pedig jo dontes. Tampont nem feltetlen jo fiatalon, a betét meg engem pl irritál meg dörzsöl. Én évek óta csak azt használom.
Egyébként van egy magyar márka a redy, nekik vannak tinédzserekre való bugyik is. És azt tudod rendelni csomagpontra, nem látja senki. Sajnos azt hiszem ezáltal készpénzzel nem lehet fizetni ha ez probléma lenne.
Teljesen természetes, nyugodtan vásárolj. (Az is természetes, ha óvszert vennél, vagy terhességi teszt.)
Ha nagyon izgulsz, először rendelj online:
Kérdező, ha annyira fiatal vagy, miből veszel egyedül? Nem olcsó egy ilyen bugyi.
Egyébként viszont no para, vettem már életem során számtalan intim terméket, mindig úgy húzzák le, mint mondjuk a papírzsepit, szóval, téged se fog senki kifaggatni, miért veszed, hány éves vagy, egyebek, és nem leszel szenzáció/nevetség tárgya a boltban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!