Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » A kérdés azokhoz szól akik...

A kérdés azokhoz szól akik kibeszelnek, kinevetnek mást a hátuk mogott: elegedettek vagytok magatokkal hogy a másik kiszorongja a belét miattatok?

Figyelt kérdés
Győztesnek érzitek magatokat?
febr. 22. 09:38
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
75%
Mi van??
febr. 22. 09:43
 2/18 anonim ***** válasza:
90%
Ja bocs, elsőre nem értettem. Ilyenek a pszicho-szociopaták. Tudom közhely, de nem kell velük foglalkozni.
febr. 22. 09:45
 3/18 anonim ***** válasza:
79%

Az ilyen kérdéseknél miért egy random ismeretlent kerestek, hogy veszekedni tudjatok? Mondd meg a véleményed annak, aki ezt csinálja veled!

Ne idegenekkel cirkuszolj.

febr. 22. 09:51
 4/18 anonim ***** válasza:
48%
Mindig a jó embereket bántják. Kérdező, téged bántott valaki?
febr. 22. 09:55
 5/18 anonim ***** válasza:
75%
És te most ettől az igazság bajnokának érzed magad, hogy ezt ide kitetted, változni fog valami?
febr. 22. 09:57
 6/18 anonim ***** válasza:
14%
3# Netalán érintve érzed magad bully (bántalmazó) oldalról és azért reagáltál ennyire hevesen? Kérdező, talán még a jó emberek vannak többségben.. Legalábbis reménykedem benne..
febr. 22. 09:58
 7/18 anonim ***** válasza:
44%
Kizárólag csak a paraszt emberek szoktam, akiknek meg se kellett volna születni.
febr. 22. 09:58
 8/18 anonim ***** válasza:
25%
5# Hagyd már békén kérdezőt! Vagy válaszolj normálisan, vagy húzz innen!
febr. 22. 09:59
 9/18 anonim ***** válasza:
34%

Engem is van, aki szid a hátam mögött, a szemembe meg jófejkedik, tökéletesen tisztában vagyok vele, mégse fogom telesírni a párnámat miatta. Ez nem a középsuli, hogy görcsösen menő, népszerű akarjon valaki lenni és nem bírja feldolgozni, ha valakinek nem szimpatikus és hogy vannak körülötte szarkeverő emberek is.

Egyébként nálunk azok vannak szidva zömmel (mondjuk nekik meg is mondjuk a szemükbe is), akik mindent elcsesznek, de véletlen sem írnák fel mondjuk maguknak a folyamat menetét, hogy legközelebb jól menjen, csak bocsikáznak, pityeregnek meg jaj kösz, hogy szóltál. Nem, nem bocsánatot kell kérni századszorra is meg fosni és üresen ígérgetni, hanem vagy jegyzetelni vagy a jegyzeteket használni vagy ha csilliomodik alkalommal sem tud az illető egy egyszerű folyamatot sem végrehajtani, akkor felmondani. Ez egy munkahely komoly terheléssel, stresszel, ahol más szív az ő elbszásaik miatt, nem pedig a Lelki Elsősegélyvonal, hogy érdekeljen, hogy szegényke mennyire szorong. Az senkit sem érdekel bezzeg, hogy a másik mennyire lesz fáradt, ingerült, mikor miattuk kell pluszban dolgozni, túlórázni, magyarázkodni.

febr. 22. 09:59
 10/18 anonim ***** válasza:
63%
Saját magadnak okozod a problémát azzal, hogy velük foglalkozol. Ha levegőnek néznéd őket, akkor nem lenne ilyen problémád. Saját magadat stresszeled a hülyeséged miatt. És igen, erről csak te tehetsz. Rossz a konfliktuskezelésed.
febr. 22. 10:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!