A kérdés azokhoz szól akik kibeszelnek, kinevetnek mást a hátuk mogott: elegedettek vagytok magatokkal hogy a másik kiszorongja a belét miattatok?
Ezen neked kell dolgoznod. Betiltani nem tudod a mások hülyeségét.
De én még mindig azt mondom, ha annyira tenni akarsz valamit, VELÜK beszélj. Idegeneknek dühöngeni nem ér semmit. Persze, úgy könnyebb vitatkozni, hogy az "ellenfeled" ott se volt. MErt akkor nem lehet konkrét dolgokat megbeszélni.
Tehát van két opciód.
1, magadban dolgozol és elrendezed. (Én is szorongós vagyok amúgy, de ezen pont nem.) Értem, hogy még nem sikerült, ezért kellene tovább dolgozni.
2, Odamész és megkérdezed, hogy mi a bajuk.
Az itt írogatás nem segí, sőt, pont rontoasz a helyzeteden. Mert most elkezdenek neked írogatni olyan dolgokat, amik amúgy nem is igazak, de te meg túlgondolod. Persze, leírják most neked, hogy azok az emberek utolsó gonosz férgek és sátánok.
Aztán lehet, hogy csak te gondolog túl és nem is beszélnek ki. Vagy mindenkivel ezt csinálják és nem is személyes. Vagy csak simán kicsit buta embered.
Hozzáteszem, nekem is vannak ilyen ismerőseim. Ők tényleg évekkel utána is nyomozgatnak mások után Facebookon. 3 csaj, mind lelki nyomorékok, börtöntöltelék pasikkal, alkesz apákkal, "minden pasit hazahordtam a kicsi gyerekem mellé" rbanc anyákkal.
Most ezekre haragudjak? Szánom inkább őket, boldogtalan, kirakat emberek mind, akik saját magukkal sincsenek jóban. Kritizálja a ruhámat valaki olyan, aki egy olyan emberrel él, aki fegyveres rablásért ült börtönben? :D Hagyjuk már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!