Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miért kell beleszólni a másik...

Miért kell beleszólni a másik ember életébe?

Figyelt kérdés
Sziasztok. 31 / F vagyok. Sajnos már kezdek eltávolodni attól a kevés embertől is, akik jelenleg körülöttem vannak.Állandóan azzal piszkálnak, hogy én miért nem járok sehova, miért nem ismerkedek. A kollégáim, a tanárom, de már a fodrászom is kezdi. Engem nem érdekel, hogy más ember mivel tölti az idejét, vagy éppen hogyan éli az életét. Nem kezdem el úgy mondani a véleményemet valakinek, vagy tanácsot adni anélkül, hogy ő kérné azt. Már próbáltam nekik elmagyarázni, hogy én nem szeretek emberek között lenni, kapcsolatot meg aztán főleg nem akarok, hiszen ez utóbbi egy fölösleges idő meg pénz pazarlás. Én jól érzem magam egyedül, és ennyi. Az egészségem jól szolgál, mindenem megvan, illetve ha utazni támad kedvem, arra is mindig össze tudom szedni a pénzt. Mi lehetne a megoldás szerintetek, hogy ezeket az embereket leállítsam?
2023. okt. 2. 22:59
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Ha neked így jó, akkor fogadják el, ennyi. Ha pedig majd egyszer változtatni akarsz, úgyis fogsz és úgyis kérsz segítséget ha rászorulsz.
2023. okt. 2. 23:22
 2/3 anonim ***** válasza:
85%
Azért, mert sok olyan lelki nyomoronc van közöttünk, akik rendben tudják a saját szegényes életüket és unalmukban próbálják megszervezni a környezetük életét is.
2023. okt. 3. 00:31
 3/3 anonim ***** válasza:
78%

Szerintem ezt ne drámázd túl. Attól, hogy megkérdezik, még nem szólnak bele az életedbe. Azért teszik, mert úgy gondolják, hogy ez neked nem jó, de ha meggyőzöd őket, hogy te tényleg jól érzed magad így, akkor el fogják fogadni és abba fogják hagyni.

Szerintem a beleszólás ott kezdődik, amikor elkezdenek tanácsot osztogatni, kritizálni. A kérdés, a vita nekem még bőven belefér a törődésbe. Én biztosan nem mellőznék senkit azért, mert megkérdőjelez.

2023. okt. 3. 09:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!