Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Ismerkednél domináns lánnyal?

Ismerkednél domináns lánnyal?

Figyelt kérdés

Egyetlen normális párkapcsolatom sem működött eddig, ezért el is engedtem. Szeretek irányítani, szeretek birtokolni. Idősebb férfit keresek aki nem akar naponta háromszor megdugni. Sőt egyáltalan nem akar megdugni. Az se baj ha ötvenes, csak legyen ápolt, intelligens és engedelmes! Ha kérek valamit, azonnal megtegye!! Rajonghat értem, legyen kedves! Cserébe én is kedves leszek. Itthon sokat vagyok lengén, nem zavar ha néz. Ha jó kedvem van, csókolgathatja a lábam. De ennél több intim érintésben nem részesülhet! Ellenben élvezheti a társaságom gyakran. Eljátszhat például komornyikot, lakájt, szolgát. Szeretem az ilyen szerepjátékokat, élvezem ha udvarias tudok lenni.

Én 24 éves vagyok, egyedül élek, végzős vagyok egyetemen. Külsőre alacsony, vékony, kicsi mellű, formás seggű csaj vagyok. Mindenem természetes, a kicsi mellem sem zavar. Szeretek mosolyogni, azt mondják szép a szemem. Szeretek bringázni, teniszezni, úszni. Van autóm, akár a sofőröm szerepét is eljátszhatod. Jómódú családom van, egyetem után a családi cégekben fogok dolgozni.

Elvárom, hogy tisztelj!!! Én is tisztelni foglak, nem egy ostoba csicskára van szükségem! Értelmes, de engedelmes férfira!

Viszont...

Aki nem ilyen, az legyen szíves, ne kommenteljen. Véleményekre nem vagyok kíváncsi. Mindenki megtalálhatja azt aki hozzá való. Te is, én is. Én ilyet keresek, tartsd tiszteletben! Köszönöm!

máj. 31. 00:27
1 2 3 4
 31/33 anonim válasza:
ismerkednek
júl. 13. 18:01
 32/33 anonim válasza:
nem
 33/33 anonim válasza:
fuj nem
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!