Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Ismerkednél domináns lánnyal?

Ismerkednél domináns lánnyal?

Figyelt kérdés

Egyetlen normális párkapcsolatom sem működött eddig, ezért el is engedtem. Szeretek irányítani, szeretek birtokolni. Idősebb férfit keresek aki nem akar naponta háromszor megdugni. Sőt egyáltalan nem akar megdugni. Az se baj ha ötvenes, csak legyen ápolt, intelligens és engedelmes! Ha kérek valamit, azonnal megtegye!! Rajonghat értem, legyen kedves! Cserébe én is kedves leszek. Itthon sokat vagyok lengén, nem zavar ha néz. Ha jó kedvem van, csókolgathatja a lábam. De ennél több intim érintésben nem részesülhet! Ellenben élvezheti a társaságom gyakran. Eljátszhat például komornyikot, lakájt, szolgát. Szeretem az ilyen szerepjátékokat, élvezem ha udvarias tudok lenni.

Én 24 éves vagyok, egyedül élek, végzős vagyok egyetemen. Külsőre alacsony, vékony, kicsi mellű, formás seggű csaj vagyok. Mindenem természetes, a kicsi mellem sem zavar. Szeretek mosolyogni, azt mondják szép a szemem. Szeretek bringázni, teniszezni, úszni. Van autóm, akár a sofőröm szerepét is eljátszhatod. Jómódú családom van, egyetem után a családi cégekben fogok dolgozni.

Elvárom, hogy tisztelj!!! Én is tisztelni foglak, nem egy ostoba csicskára van szükségem! Értelmes, de engedelmes férfira!

Viszont...

Aki nem ilyen, az legyen szíves, ne kommenteljen. Véleményekre nem vagyok kíváncsi. Mindenki megtalálhatja azt aki hozzá való. Te is, én is. Én ilyet keresek, tartsd tiszteletben! Köszönöm!

máj. 31. 00:27
1 2 3 4
 11/33 anonim válasza:
Írtam neki reggel, arra nem válaszolt. Írtam ebéd után is egy hosszabb üzenetet, bemutatkozással, elképzelésekkel, meg egy-két kérdéssel, arra már válaszolt, azóta pár üzenetet váltottunk de kiderült, hogy nem egymást keressük. 🤷‍♂️
máj. 31. 17:35
 12/33 Barnabas333 válasza:
Szerintem is kamu. De jó, hogy egyes unatkozó srácok kitalálnak ilyen történetet feldobja az oldalt.😁
máj. 31. 22:29
 13/33 anonim válasza:

12

Így igaz!

Az meg szánalmas hogy még erre is van férfi.... 🤣 Ha pasi írt volna ki ilyet, egy nő sem jelentkezett volna.

jún. 1. 14:08
 14/33 A kérdező kommentje:

Nem sok értelmes üzenetet kaptam az elmúlt két napban. Ha valaki nem tud három értelmes mondatnál többet leírni, az remélhetőleg nem tekinti saját magát sem értelmesnek. De akkor minek ír?? Leírtam több dolgot az elképzelésemről, ennek adnia kell egy irányt arra nézve, hogy kit és mit keresek. Aki nem látja ezt az irányt, annak hiába válaszolok, úgysem fogja megérteni, hogy miért is nem érdekel.

Köszönöm a két intelligensnek tűnő férfi üzenetét. Sajnos egyikükkel sem tűnik életképesnek a folytatás, úgyhogy a dolog még nyitott.

jún. 2. 09:16
 15/33 anonim válasza:
Mindenki hülye, csak te vagy helikopter.
jún. 2. 09:43
 16/33 anonim válasza:
Nem hülye ő, csak egy szolgát keres, akivel nincs semmi szexualitás. A csaj hogy kivel fogja úgy kielégíteni a vágyait nem tudom.
jún. 2. 10:45
 17/33 A kérdező kommentje:
Van aki kielégítsen. Az alárendelt férfi feladatainak ez nem része, így nem is részleteztem. Ettől még van. 👍
jún. 2. 11:01
 18/33 Barnabas333 válasza:
Ja, hogy pluszban keres. Kibújt a szög a zsákból.
jún. 2. 11:12
 19/33 Barnabas333 válasza:
Olyan életem most is van, hogy nézhetek egy szép nőt és nem érhetek hozzá.
jún. 2. 11:33
 20/33 Barnabas333 válasza:
19én értem mit akar a kérdező, szexre van férfi de azzal nem akar együtt élni, arra keres egy csicska férfit. Csak azért többet kellene adni egy szolgának is mint a látványod ez szerrintem túl kevés. De lehet találsz valaki elkeseredett embert itt. Egyébként kérdező szerinted hány ember van ezzel ìgy,hogy aki jó az ágyban az nem igazán alkalmas és fordítva? Elmondom az emberiség 80%a ezzel így van. Csak sokan lemondanak valamelyik javára vagy inkább szenvednek egyedül...
jún. 2. 11:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!