Azok a nők akik még büszkék is hogy mindenkit lepattintanak azok naponta otthon egyedül ülnek le a fotelba?
Buszke vagyok hogy nem dugott meg a sok kanos fogyatekos f***
N
"#9 gondolom az a válasz a kérdésedre érkezett xddd"
Érdekes szövegértési képességei lehetnek akkor meg az illetőnek, mivel fentebb leírtam, hogy nem vagyok incel, mert van párkapcsolatom jó ideje egyfelől, illetve hogy egyáltalán nem vagyok fent társkeresőkön sem.
Ha ezek után neki az a legnagyob durranása, hogy "mehetsz aludni incelkém", akkor ott bajok vannak váll felett :D
Kutyát nem érdekli hogy miket írkálsz itt, szerinted ki olvassa végig?
Erőltetett ez a kérdés és nyilvánvalóan csak az indulatkeltés a cél. Ki bántott bástya? Nincs más elfoglaltságod azon kívül hogy gyakorin vered a nyálad?
"Kutyát nem érdekli hogy miket írkálsz itt, szerinted ki olvassa végig?
Erőltetett ez a kérdés és nyilvánvalóan csak az indulatkeltés a cél. Ki bántott bástya? Nincs más elfoglaltságod azon kívül hogy gyakorin vered a nyálad?"
17-es! Ha senkit nem érdekelne a téma, egy válasz sem születne.
Indulatkeltés? Az mi? Az indulat nem bennem van, hanem a tefajta besavanyodott frusztrált lelki nyomoroncokban, mint amilyen te vagy. Tehát az indulat az mindig ahhoz tartozik, aki indulatos.
Szerintem neked nncs jobb elfoglaltságod, minthogy lekösd a gyakorizók egy részének a figyelmét azzal, hogy mennyire instabil vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!