Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Azok a nők akik még büszkék...

Azok a nők akik még büszkék is hogy mindenkit lepattintanak azok naponta otthon egyedül ülnek le a fotelba?

Figyelt kérdés
máj. 28. 17:43
1 2
 1/18 anonim válasza:
Ők nem is akarnak kapcsolatot és cseppet sem zavarja őket az egyedül lét, sőt még jól is érzik magukat! Irigykedsz mi?
máj. 28. 17:50
 2/18 anonim válasza:
Ez kb az az érvelés, amikor a csúnyácska lány az emberi értékekkel jön a kémia helyett. Mondom ezt teltebb és idősebb nőként.
máj. 28. 17:58
 3/18 anonim válasza:
Hát a fotel ugye eleve egy személyes ülőalkalmatosság, én se szívesen ücsörögnék benne harmadmagammal.
máj. 28. 18:15
 4/18 anonim válasza:
Nem értem, miért kellene egyedül a fotelban ülniük??? Bárhová mehetnek és nem csak férfiakkal lehet valamit kezdeni szabadidöben!
máj. 28. 18:25
 5/18 anonim válasza:
Miért gondolod, hogy mindenkit lepattintanak?? Csak mert te azok közt vagy akit igen? Ez ilyen. 🤷‍♀️
máj. 28. 19:41
 6/18 A kérdező kommentje:

Hát először is, köszönöm a válaszokat, hogy foglalkoztatok a kérdéssel.

No nézzük!

1. "Ők nem is akarnak kapcsolatot és cseppet sem zavarja őket az egyedül lét, sőt még jól is érzik magukat! Irigykedsz mi?"

Mire is kellene irigykednem?

2. "Ez kb az az érvelés, amikor a csúnyácska lány az emberi értékekkel jön a kémia helyett. Mondom ezt teltebb és idősebb nőként."

Hát ja, igen.

3. "Hát a fotel ugye eleve egy személyes ülőalkalmatosság, én se szívesen ücsörögnék benne harmadmagammal."

Mondjuk ezt még én sem próbáltam.

4. "Nem értem, miért kellene egyedül a fotelban ülniük??? Bárhová mehetnek és nem csak férfiakkal lehet valamit kezdeni szabadidöben!"

No persze, meg hát ne vegyük el a frigidektől és a leszbikusoktól sem az élet élvezésének jogát.

5. "Miért gondolod, hogy mindenkit lepattintanak?? Csak mert te azok közt vagy akit igen? Ez ilyen. 🤷‍♀️"

Én nem azt gondolom, hogy mindenkit lepattintanak, hanem kimondottan azokról szól a kérdés, akik mindenkit lepattintanak és még hangoztatják is.

Kik között vagyok? Nem vagyok nő és nem pattintok le senkit. És engem se pattint le senki, mivel nem társkeresőzök és van is kapcsolatom.

"Ez ilyen." Mi ilyen? És milyen az az ilyen?

máj. 28. 20:51
 7/18 anonim válasza:

Egy nőnél sose lehet tudni, melyik nap épp kivel hál. Ismerkedés közben csak 1-2 napra eltűnik, már be kell, hogy induljon a gyanakvás, miért nem válaszol vajon. Kedvenceim azok, akik bár ismerkednek, de van szeretőjük, akit bármikor áthívhatnak.

Azt tisztelem, ha valaki őszintén bevallja, megdugták 30-an, de aki titkolózik, az valójában inkább szégyelli, ha túl sok pasi kapta meg. Csak ha szégyelli, miért él mégis így, és nem köteleződik el.

máj. 28. 21:14
 8/18 anonim válasza:
Igen. Most már mehetsz aludni incelkém
máj. 28. 21:55
 9/18 A kérdező kommentje:

"Igen. Most már mehetsz aludni incelkém"

Ez kinek szól? És mi igen?

Azért kérdezem, mert egyik válaszhoz sem passzol és nem jelöltél meg hsz számot.

máj. 28. 22:15
 10/18 anonim válasza:

7-es vagyok, és a lényeg eszembe se jutott. Pedig itt van az orrom előtt!

Szembeszomszéd lakásban néger lakik, egyszer láttam,hogy a haverjával ül a teraszon, akkor azt hittem, ketten laknak ott, de valszeg egyedül. Eltelik pár hét, egy nővel ült a teraszon. Na, mondom, de bejött a srácnak az élet, máris lepattintott egy fehér nőt! Vasárnap épp a konyhában matatok, kinézek csak úgy random, és a csaj félmeztelenül a lakásban, a terasz előtt az ajtóban, azt hitte, nem látja senki, de én igen. Épp állt és a haját igazgatta, egyszer kifelé is fordult, meg az ablakhoz van téve a tükör, csak hát ugye akkor az már pont kitakarta a melleit, de egy darabig lehetett látni. EGy jó csaj de kis mellekkel, és a néger dugja! Na, kíváncsi lennék az ő történetére. Miket mond, kivel ismerkedik. Nem vagyok benne biztos, hogy ugyanaz a nő, de akár lehet is. Azóta persze függő lettem és naponta többször nézem, hátha jön, de most mintha a laza hétköznapok lennének csajozás nélkül, ugyanúgy belátni, megy a tv/internet, esti fények, de mozgás sehol. A függöny csak fehér átlátszó, tehát este ha akció van és felkapcsolják utána a lámpát, mindent látni fogok. Ezért gondolom, hogy a csaj csak hétvégén jár át.

Szóval őt megkérdezném az életről, és lehet, hogy ha ismerkedsz vele, letagadná ezt a srácot.

VAgy lehet csak irigy vagyok? Előtte egy nappal, szombat este boltban voltam és láttam egy nagyon szép arab/perzsa nőt. Természetesen nem mertem leszólítani. Hogyan ismerkedett meg vajon a néger a fehér nővel? Gyáva volt, mint én? Nem, leszólította és felszedte. Ez is nagy különbség. Persze hiába szólítom le, lehetnék alfa vagy chad, lehet akkor is nemet mondott volna rám a nő, mert muszlim. Vagy nem hiszi el, hogy érte vártam volna a nászéjszakáig, vagy akármi. Ez sose derül ki és nem is akarom magam ezzel nyugtatni, nyilván ha szombat este tudom, hogy másnap a szomszéd néger dugja a fehért, leszólítom a perzsa csajt, úgyhogy hétvégén bepróbálkozok hasonlóval.

máj. 28. 23:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!