Miért várják el a nők, hogy 20 évesen anyagilag független legyek?
Dehogy is, szerintem kicsit idősebb korosztállyal is foglalkozhatsz, pl 30+..
Ott már túl vannak pár dolgon.
Nagyobb a mag akiknek nem annyi az összértéke hogy fiatal, és szép.
Csak a kiscsajok megszokták hogy apu kinyalja a sggüket, aztán idősebb paliktól is ezt szokják meg.
*Ezért van az a jól látható jelenség, hogy középkorú faszik 18-25 évesekkel vannak. Egész gyerekkorában egy középkorú faszi nylta a sggét, ezek nem nagyon nőttek fel. Vannak kivételek persze, de mégis ez az általános ma, sajnos.
Többnyire megszokják azt hogy Férfi=Pénz.
jómódú családból származol, Szüleimtől kaptam Pesten egy lakást egyetemi éveimre és valóban több csaj próbál közelebb kerülni hozzám, mikor megtudják, hogy egyedül élek egy lakásban. Amúgy volt pár csaj, akikkel volt komolyabb kapcsolatom, de nem halmoztam el őket, így hamar vége is lett. Volt, aki nehezményezte, hogy miért vonattal járok fel Pestre, miért nem az autómmal. De azon is akadt ki csaj, mikor nyaralást nem akartam 100%-ban állni, hanem felesben. A műkörmöktől, meg 100 kg sminktől az arcon meg undorodom alapból.
Amúgy, ha más családba születtem volna, tuti nekem se lenne se autóm, se lakásom, szóval az ilyen csajok jobb ha a középkorú férfiakat választják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!