Vannak itt akik sikertelenek a társkeresésben?
2.
Ezt nem értem. Ha saját döntés, akkor még csak köze sincs a sikertelenséghez.
Mintha ellentétben lenne a két mondatod.
Igen, nagyon sikertelen!
Úgyhogy írjatok!
Férfi, nő, mindegy
Szevasztok!
Bocs, most értem ide!
40/F
(Hogy kerek lettem és független, mintha érdeklődés lenne, de tapasztalatok hiányában menekülök az ilyen szitukból. Elsőre befutott, vezető beosztású, értelmiségi ürgének néznek, aki legalább egyszer már elvált.
Valójában egy hajléktalan szállón dolgozom...)
25-45 közötti nők leveleit várom!
Nekem sem jött be, pedig külsőre és minden egyéb tényezőt tekintve sem vagyok rossz helyzetben, jól szituált, kiegyensúlyozott életet élek, és élőben a visszajelzések is pozitívak, csak hát nem mozgok olyan közegben ahol ismerkedni tudnék🤷 Társkeresőn viszont 0 azaz nulla matchem van :D
Lehet az a baj, hogy nem pózolok autóval vagy nincsenek nyaralásos képeim, nem tudom. De mit csináljak ha egyszer a mindennapjaim nem ezekkel telnek, fotózni meg nem szeretek.🤷
F, 28
Énis mondhatni egy szerencsétlenség vagyok ilyen téren. Ami poén, mert valahogy az életem minden más területen egész jól halad. Mondjuk az én problémám, hogy elképzelni nem tudom bennem mit lehetne látni ami szeretni való. Azt látom mitől vagyok hasznos, de ennyi... plusz az sem tesz ennek jót hogy el vagyok hízva. Igaz szeptember óta, életemben először rávettem magam az életmódváltoztatásra amitől fogytam vagy 35-40kg eddig, (160ról kezdtem) de még mindig pontosan ugyanúgy utálom magam mint azelőtt... nehéz ügy ha magad sem hiszed hogy szerethető vagy. De majdcsak lesz valahogy. :D
29/F
17-es!
Óriási gratuláció a fogyáshoz!
Hajrá, ne add fel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!