Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A radikális, modern, feminista...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A radikális, modern, feminista, férfigyűlöletet és az erős, hímsoviniszta, nőgyűlöletet vallók azért ilyenek, mert sikertelenek az ellenkező nemnél?

Figyelt kérdés

Még soha nem láttam ilyen radikális feminista vonzó lányt vagy éppen jóképű hímsovinisztát. Általában mind külsőleg a legalsó kategória, belsőleg pedig elviselhetetlen.

Azért ilyenek, mert nem kellenek senkinek?

2021. júl. 12. 13:45
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
62%

Ha az radikális feministának számít, hogy úgy gondolom, egy nő is ér annyit, ha nem többet, mint egy férfi, csinálhat karriert, és nem az a dolga, hogy a konyhában élje le az életét, valamint a gyerekszülés sem kötelező, hanem választható opció, akkor büszkén elismerem, hogy radikális feminista vagyok.

Már nem vagyok olyan fiatal, de kimondottan szép lány voltam, sosem volt problémám a pasizással, sőt. Most boldog házasságban élek, a férjemmel kölcsönösen tiszteljük egymást, egyikünk sem uralkodik a másikon.

2021. júl. 12. 14:41
 2/22 A kérdező kommentje:

Mondom más szóval, femináci.

És mi a fenéért ér többet egy nő egy férfinál???????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Az eredeti alapvetése a klasszikus feminizmusnak a nemek közötti teljes egyenlőség.

2021. júl. 12. 15:00
 3/22 anonim ***** válasza:
11%
Nem tudom mi számít feministának,de én utálom a nők természetét (az összesét) csak a szex miatt voltak eddig kapcsolataim,próbáltam nem is tudomást venni a másik félről ezen kívül,és egyáltalán nem vagyok ronda szóval elég nagy hülyeség ez...kb 25 kapcsolatom volt eddig,de a nőkkel való alapvető utálatom (a puncin kívül) megmaradt :D
2021. júl. 12. 15:10
 4/22 anonim ***** válasza:
70%

Szerintem sem a szerelemben való sikertelenség az oka és egyáltalán nem a külső tulajdonságoknak tulajdonítom ezen nézetek kialakulását.

(Egyébként úgy tudom, Emma Watson is feminista és őt igen sokan szépnek tartják.)

2021. júl. 12. 16:08
 5/22 anonim ***** válasza:
41%

"És mi a fenéért ér többet egy nő egy férfinál???????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"

Mert a többségük olyan, mint a 3-as. :)

2021. júl. 12. 19:01
 6/22 A kérdező kommentje:

#5.

Buta vagy.

Ha azt mondom, hogy minden zsidó vagy legalábbis a többségük anyagias, akkor igazam van?

Általánosítgatsz...

2021. júl. 12. 19:14
 7/22 A kérdező kommentje:

#5.

Vagy ugye tudod, hogy ezzel nem vagy feljebb az ő eszméinél??

2021. júl. 12. 19:14
 8/22 anonim ***** válasza:
41%

A két véglet akkor lenne összehasonlítható, ha a nők is ugyanakkora arányban erőszakolnának meg, zaklatnának, vagy bicsátanának áruba férfiakat és gyerekeket, ugyanakkora arányban bántalmaznák a társukat ("vicces" tény, de foci szezonban, ha veszít az adott ország csapata, akkor jelentősen megugrik a helyi férfiak által elkövetett családon belüli erőszak), és ha a nők is olyan veszélyessé tennék a férfiaknak a világot, mint amilyen veszélyessé a férfiak teszik a nőknek.

Addig nincs összehasonlítási alap, amíg a férfi panasz csak annyi, hogy a túrós farkuk nincs leszopva, és nincs aki szendvicset kenne nekik, míg a női panasz az, hogy a bolygó összes élőlénye közül a férfi jelenti a legnagyobb veszélyt rájuk, a gyerekeikre, sőt, más férfiakra is.

Amíg ez nem klikkel a fejedben, addig szerintem ne hívj másokat butának.

2021. júl. 12. 20:07
 9/22 A kérdező kommentje:
Mintha nem lennének tele a női börtönök, nem lettek volna női diktátorok, vagy olyan filozófusok, akiknek a tollában több százezer ember vére szárad...
2021. júl. 12. 20:10
 10/22 anonim ***** válasza:
66%
Számomra a nő és a 8. válaszolóhoz hasonló férfigyűlölő feminista két külön kategória, a nőknek a nekik járó tiszteletet és támogatást, a férfigyűlölő feministáknak golyót!
2021. júl. 16. 22:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!