Intellektuális és perverz?
Kifejezetten olyan nővel ismerkednék, aki nem mindenáron keres társat/partnert, és legfőképp nem akárkit. Túl vagyok egy elhamarkodott házasságon. Volt nagy szerelem és nagy pofára esés is. Jelenleg ott tartok, hogy már nem hiszek a nagy Ő sztoriban, de a testiségre, szenvedélyre régóta vágyom.
Az olyan nő tud lázba hozni, akivel együtt ki tudjuk hozni magunkból az állatot, hiszen mindketten prűd és visszafogott álarcot viselünk a hétköznapokban, de mégis kell az az extázis a megfelelő ember személyében. Olyan nő, aki legyint a farok kép küldözgető férfiakra, mert az ő szívét elsősorban a szavak, az érintés, a fülbe suttogás indítja be és nem a primitívség.
Van olyan hölgy, akinek ez imponál?
anonim', miért vagy ennyire kétségbeesve, talán kapuzárás előtt állsz?
tele van csinos érett nőkkel a nagyváros, csak választani megtalálni kell.
ide nem fognak beírni a kedvedért,tuti.
ja ..a telefonfűggőket, tetkosokat felejtsd el.
Magyarán:szexkapcsolatot akarsz. Nincs ezen mit cicomázni.
A nagy ő sztoriban már én sem hiszek, de attól még kilehet szerintem alakítani egy működő kapcsolatot, ami kb mindenben harmonikus és kölcsönösen segítjük egymást. Ennek van értelme.
"Olyan nő, aki legyint a farok kép küldözgető férfiakra"
ez valami nagyon egyedi nő lehet, tényleg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!