Lányok volna kedvetek ismerkedni messziről egy normális sráccal?
Figyelt kérdés
24F éves vagyok. Szlovákiában élek. Szeretem a filmeket meséket, zenét sok félét, szeretek utazni ha adódik rá lehetőség, szeretek sétálni kint a jó időben, szeretek biciklizni, szeretek olvasni unalomsagbol, és szeretek tornázni. Társas lény vagyok, neten könnyebben tudok ismerkedni. Személyesen kezdeményezni ismerkedni nincs rá sok lehetőségem, mert az utcán vagy vonaton vagy bárhol sok lány a mobilt bámulja vagy beszélget mobilon vagy zenét hallgat, vagy hasonlókat egyszerűen nem akarnak ismerkedni azt mondják nem élek rá dolgom van vagy egyszerűen nem akarnak ismerkedni személyesen mindig találnak rá valami magyarázatot és ezt már meguntam hogy élőben kezdeményezek ismerkedni, és igazából nemis sikerült soha megismernem egy normális lányt személyesen nagyon nehéz ismerkedni amit le írtam a valódi okok miatt. Környezetemben barátaim nincsenek semmi biztos hátterem Mi nálunk többségné csak felszínes barátság és felszínes párkapcsolatok vannak ezt tapasztaltam a környezetemben és láttam élőben meg látom minden nap ha ki megyek a házból én bele törődtem már abban ami mi nálunk van nem szeretnék ismerkedni a környezetemben . Engem a felszínes kapcsolatok nem érdekelnek.Bocsánat de csak az igazságot írtam le ami valódi. Már csak neten szeretnék ismerkedni.máj. 19. 19:02
1/2 anonim válasza:
Nem
máj. 20. 09:00
2/2 anonim válasza:
Beszélgetni beszélgethetünk, ha gondolod. 27/L
máj. 20. 13:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!