Melyik Társkeresőt ajánlanátok,ha normális, rendes,
kedves lányokkal szeretnék ismerkedni?
Őszintén? Egyiket sem. A társkereső egyébként egy, hát, viszonylag szerencsés dolog LEHET, de nem törvényszerű, illetve én azt vettem észre, hogy az online társkeresők inkább a 30-35 év feletti embereknek lehet különösen jó, 30 éves kor alatt annyira nem, mert abban a korban még felszínesebbek az emberek, tehát egy teszem azt 20-25 éves lánynak nem feltétlen a belsőd fog tetszeni, nem feltétlen azt fogja keresni benned, hanem egyéb dolgot.
2023. dec. 26. 11:58
Mármint melyiket, ami nem az üzletről szól az üzemeltetőinek, és emiatt nem nyomják tele kamuprofilokkal, hogy pörögjön? Egyiket sem.
2023. dec. 26. 12:06
Semelyiket, csak idopazarlas. Akkor mar inkabb random uzenet fbn vagy barhol, de szemelyesen a legjobb
2023. dec. 26. 12:17
hát minden csaj kamus az ilyen oldalakon.. csak like okat meg egy huncut csevejre vágynak sztem. oszt ennyi.. utána amikor már rápörögsz.. ugrik szépen a másik pasira és ő rajta is kiéli magát online.. és így tovább.
én ezt tapasztaltam/hallottam.
2023. dec. 26. 12:47
#2 hiába lett leszavazva, attól még igaza van. Százával vannak emberek, akiket azért fizetnek, hogy ezeket a kamu profilokat működtessék. Sokkal de sokkal jobban jársz, ha élőben ismerkedsz, vagy ha nagyon muszáj, akkor ilyen témájú facebook csoportokat böngéssz. És 1, max 2 hétnél semmiképp ne várj többet!!! Hidd el nekem, aki Magyarországon lakik, párt keres, és 2 hétig nem akar veled találkozni, az vagy nem kíváncsi rád, vagy kamu! Rengeteg olyan embert látok, akik évek óta beszélgetnek ezekkel a kamu profilokkal. Teljesen bele vannak szeretve egy fikcióba, ami mögött chatoperátorok vannak, semmi több. Tegyél magadnak egy hatalmas szívességet, és ne válj ilyenné.
2023. dec. 26. 13:16
2023. dec. 26. 13:21
7/13 A kérdező kommentje:
2023. dec. 26. 17:33
a tinder elvileg jó.. de nem tudom.. ritkán hallom hogy ott tényleg randiznak.
azért ne add fel :)
2023. dec. 27. 12:06
500 kedvelésből jó esetben lesz
60 match. Abból jó esetben 15 válaszol. Abból jó esetben lesz 4-5 randevú, amiből nagyon jó esetben 1 normális kapcsolat. Ezek mind a legjobb kimenetek, és ehhez is 500 kedvelést kell kapnod férfiként úgy, hogy a többség 20 fölé sem nagyon jut. A kamu felhasználókat és az előfizetéseket hagyjuk is. A társkeresés így nem neked, meg nekem buli, hanem a tulajdonosi körnek, ami ezen cégek mögött áll.
2023. dec. 28. 09:36
További kérdések: