Vannak itt olyan emberek akik a tulsúlyuk miatt váltak ágyhozkötötté?
Minden attól függ, hogy kinek mi a zsánere.
Én vékony imádó vagyok, tehát nálam egy nőnél már a 20 kg- os fölösleg is drasztikusan soknak számít.
Aki imádja a telt idomokat, annak viszont több is belefér.
Kérdező.
Erre nem igazán lehet válszolni. Nagyon sokszor nem lehet megfogalmazni, hogy pl mi tetszik egy nőben, csak egyálltalán bejön.
De azt, hogy miért, arra nincs válasz.
Nekem a vékony, vagy átlagos nők jönnek be.
Ilyen vagyok. Van aki meg rosszul van a vékony nőktől, mondjuk ez a kevesebb.
Nekem bejön a kis pici falat popsijuk, vékony karjuk.
14.#
Aktuális még a kérdés?
28N
"Miert erdekesek kimondottan az ilyen nok valakinek? Komolyan. Mert nekem csupa hidegrazos otletem van, hogy full kontrollalni lehet oket, mwrt nem tud fakepnel hagyni, zeronal is kevesebb az onbizalmuk es ezt kihasznalja az erdeklodo, balami okbol semmi mas novel nem jon ossze a kapcsolat, ilyenek. Ez siman lehet az en szegenysegi bizonyitvanyom, ezert kerdezem, tenyleg erdekel."
Mert pl. tetszenek neki vagy a nagy idomok, vagy a nagy fenék, egyszerűen erre buknak. Kontrollmániások nem hiszem hogy kövéreket keresnek, mert - a kövér nők - egyáltalán nem biztos hogy tutyimutyi alakok. Ha nincs önbizalomhiányuk, akkor nagyon életvidámak tudnak lenni és ez nagyon tetszik nekem bennük. Márpedig ez egy párkapcsolatban nagyon jó alap.
Ezért is szeretem őket.
A kérdezőnek: általában hormonális problémák állnak a háttérben. Ha valaki csak azért kövér mert sokat eszik, azon tudnak segíteni. De ha hormonális a háttere, akkor viszont nemigen és ő így kénytelen leélni az életét ha akarja, ha nem. Azzal kell boldogulnia, amit kapott az élettől.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!