Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Létezik Karácsonyi csoda? Kép...

Létezik Karácsonyi csoda? Képes az ember a lehetetlen helyzetből boldogan kijönni?

Figyelt kérdés

Boldog Karácsonyt "Aranyvarangy"!

Szeretlek és szeretni is foglak míg élek,annak ellenére amiket mondtunk egymásnak,mégha soha többet nem is beszélünk.

"Inkább egyedül,mint bárki mással aki nem Te vagy"

Mond, Te is így érzel?

Ölel,egy Dinka

ma 08:13
 1/9 anonim válasza:
Valamiért hányingerem lett.
ma 08:16
 2/9 gergelice16 válasza:

Igen, lehet lehetetlen helyzetből is boldogan kijönni, de az tényleg csoda lenne, ha ezt ezzel a levéllel érnéd el...

Rendben van, ha ezt gondolod (bár az első felét én csak a házastársamnak mondanám, a második felét pedig éretlennek tartom), de a saját érdekedben ezt ne írd meg senkinek.

ma 08:26
 3/9 anonim válasza:
Igen, az egy csoda lenne, ha a fenti bemutatkozó alapján bárki ismerkedni szeretne... Sok volt tegnap a tojáslikőr?
ma 08:53
 4/9 anonim válasza:

"Valamiért hányingerem lett." Köszi, spontán felröhögtem a hozzászóláson.

---

Kérdező, honnan veszed, h Dinka itt lóg a gyakin?

---

Igen, létezik, mindenféle csoda létezik.

ma 10:09
 5/9 anonim válasza:
Semmilyen csoda nem létezik. Te meg szerintem most már állj le a tüske-sör kombóval, innentől vagy csak sörözz, vagy csak töményezz, mert szemmel láthatóan nem jó, ha követed.
ma 10:14
 6/9 anonim válasza:
#3: Szerintem túltolhatta a mákos bejglit.
ma 12:43
 7/9 anonim válasza:

Szerintem a kiíró a Dinka, és Aranyvarangy a címzett. És minden bizonnyal itt beszélgettek. Legalábbis csak akkor van értelme ennek a kiírásnak.

ma 12:46
 8/9 anonim válasza:
Tényleg hányinger ez a szöveg. Legtöbb nőnek ez nem tetszik, hanem émelyítően hat.
ma 13:26
 9/9 anonim válasza:
Nem létezik semmilyen csoda.
ma 19:35

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!