Szexuális averzióval (fóbia) van esélyem találni valakit, aki el tudna így fogadni? 34/N
Szerintem van, a szex nem minden.
Ha szívesen beszélgetnél, írj nyugodtan.
43/F
simán, ez nem kizáro ok
a kérdés a mértéke nálad h hol helyezkedsz el a skalan
ha meg még jól is nézel ki pláne sima ügy ,szex ide vagy oda
f/31
Beszélgettem mostanában egy lánnyal, aki azt állította, hogy az aktus valójában rossz a nőknek, senki sem élvezi, csak megjátszák... pusztán azért, mert ő szorong és nem képes ellazítani a hüvelyét.
Ha nincs ilyen szintű torz valósághamisításod, már előrébb vagy nála.
Én inkább megérteni próbálnám a neurózis okát, hogy segíthessek.
Kérdező, sajnos nekem is ez van, bár egy kicsit megkönnyebbültem, hogy ezzel nem vagyok egyedül. Persze nem örülök neki, h más is ezzel a gonddal küzd.
Őszintén szólva eddig csak egy emberrel élveztem a szexet. Mindenki másnál, csak testben voltam ott (bár ez nekik bőven elég volt).
De az is hozzátartozik, hogy nagyon nehezen tudom elengedni magam és eddig csak egy embernek hittem el, hogy szeret...
"Beszélgettem mostanában egy lánnyal, aki azt állította, hogy az aktus valójában rossz a nőknek, senki sem élvezi, csak megjátszák..."
Szerintem van benne igazság.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!