Valaki ismerkedni/barátkozni velem?
Lányok lenne kedvetek ismerkedni velem? 17/F
Nagyon sok minden érdekel szerencsére szeretek utazni, dolgozni,olvasni, sportolni.
Olyan lányt keresek akivel szívesen eltudok beszélgetni és megértjük egymást.
Ha gondoljátok nyugodtan írjatok
"dolgozni"
Te 17 évesen dolgozol? Olyat csak a mélyszegénységben élők csinálnak, az átlagos diákok tanulnak... kössz de részemről felejtős
Kedves 2es iskola mellett dolgozok a családi vállalkozásba ahol rendesen megvagyok fizetve nem is mennék el szalagmunkára.
Te lehet hogy mélyszegénységben élsz de én nem
Nem tudom neked miért gond ha iskola mellet besegítek a vállalkozásba.
Ez a baj a mai fiatalsaggal hogy dolgozni nem szeret és nem is tud.
Túl kényes generáció.
Egy komolyabb fizikai munkába belehalnátok.
Ellentétben a kérdezővel, én elmentem gyárba dolgozni tavaly nyáron. Arra tökéletes hogy tudjam hova nem akarok jutni, tanuljak és akkor valszeg nem kell zöldségeket darabolnom és csomagolnom. Megjegyezve pedig, nem élünk mélyszegénységbe, csak jó ha van pénz.
Igen érdekes hogy már azért kell megszólni a másikat mert dolgozni mer. Mert ugyebár az undorító és szánalmas tevékenység.
Látom néhány embernek nem jött meg a legújabb update az agyukba. Legalább ne híresztelnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!