Valakinek lenne kedve ismerkedni,barátkozni egy félig introvertált 20 éves sráccal? (Szeged és környéke)
Első sorban 18-22 évesekkel ismerkednék,de a ±1,2 év még belefér,ha egyeznek az érdeklődési köreink:)
Mivel ambivertált személyiségem miatt nehezen tudok lányokkal ismerkedni,se nyilvánosan,se suliban,se máshol,buli és egyebek szintúgy kizárva(sose voltam a híve egyiknek se), ezért gondoltam szerencsét próbálok itt.:)
Lehetsz fehete,szőke,barna,
festett vörös hajú.. nem lényeges. A belsődet fogom nézni első sorban,mert a személyiség a legfontosabb,pedig sok ember nem így gondolkodik.. jó mondjuk ne legyél sokkal nehezebb nálam,mert a páromat azt azért szeretném elbírni😅 (én vagyok 70kg).
Emellett 182 magas vagyok ha már itt tartunk,és esetleg valakinél fontos szempont. Alkatom pedig sportos,de nem vagyok egy Arnold.
Rólam és a hobbijaimról bővebben még annyit,hogy zenélek már 5 éve,és megszállottan sportolok is ami itt a pingpongot akarja jelenti. Biciklizni is nagyon szeretek,amivel szeretem kihajtani magamból a napi feszültséget.
A zenei ízlésem az rendkívül kimagasló,nagyon vegyes. A rocktól a pop-on át egészen a metálig mindent is hallgatok (kivéve az operát,azt ki nem állhatom).
Sorozatok és filmek téren is nagyon változatos vagyok,bármit megnézek. Legyen az romantikus,dráma,horror,sci-fi,akció.. akármi.
Háziállatokról pedig annyit,hogy macskás vagyok,van 2 :3. Kutyás is vagyok,csak az már egy ideje nincsen:(.
Bocsi ha túl hosszú lett,igyekeztem leírni összesűrítve egy normálisabb bemutatkozót.
Ha esetleg egyezünk valamiben és szimpatikus vagyok számodra akkor azt jelezd itt a kérdés alatt vagy pedig privátban is küldhetsz üzenetet:)
Aki pedig ezt végig olvasta az innen is kap egy virtuális ölelést.🫂
Az a legjobb amikor ismerkedtek, tok jol osszeilletek beszelgetes alapján, aztan képcsere
És kur*va ronda a másik 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!