SzegedFérfi kérdése:
Kinek mi a véleménye az age gap párkapcsolatokról?
Figyelt kérdés
Első sorban olyan lányokkal szeretnék ismerkedni akik valóban vonzódnak az idősebb férfiakhoz és nem támogatót keresnek, akik számára az age gap párkapcsolat gondolata érdekes. 34Fápr. 8. 14:47
11/20 A kérdező kommentje:
9. mert negativ tapasztalataim voltak főleg eddig, amikor 26 voltam egy 19 éves lány lepedofilozott azért mert bejelöltem facebookon, illetveelég sürün megkapom al nyoktól hogy nekik max 1-2 év fér bele korkülömbségnek de lehet csak nem jöttem be nekik és ez jó kifogás volt, lényeg hogy ezek a tapasztalatok miatt már előre úgy érzem én vagyok a probléma.
ápr. 8. 15:33
12/20 anonim válasza:
Nekem 20 évesen volt 32 éves párom. Nagy szerelem volt, de 1 év alatt dög unalom volt számomra, ugyanis nulla közös dolgunk volt. A férjem 2 évvel idősebb nálam, előtte is maximum 3 év korkülönbséggel voltak párjaim és jobban működtek, mint az agegapos.
ápr. 8. 15:37
13/20 A kérdező kommentje:
12. a közös téma probléma nálam kortól függetlenül jelentkezik mert eléggé elvont személy vagyok.
ápr. 8. 15:41
14/20 anonim válasza:
Feminista férfi vagyok. Azt vallom, a nők azzal jöjjenek össze akivel akarnak. Szent joguk veled összejönniük. Szóval sok boldogságot ha sikerül! És gratula a fiatal lánynak, hogy egy érett, idősebb férfi kezei között lehet.
ápr. 8. 17:05
15/20 A kérdező kommentje:
15. köszönöm, ez nagyon kedves és pozitiv gondolat.
ápr. 8. 17:38
16/20 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok mint te, csak 2 évvel idősebb. És tapasztalatból mondom, hogy el kell ezt felejteni sajnos. Találtam már ilyen lányokat itt az oldalon is nem is egyet, de a legtöbbjük inkább csak a pénzt, meg az egzisztenciát látta bennem, amit a korabeli srácok nem tudtak neki megadni.
Meg ugye a másik típus akiket kifejezetten izgatnak az idősebb férfiak, de nekik meg nem te leszel az egyedüli szexpartnerük az biztos!
Ezt mind tapasztalatból írom, pedig én is sokkal jobban szeretem a 18-25 közötti nőket mint a saját korosztályomat.
ápr. 8. 17:46
17/20 A kérdező kommentje:
17. én szeretem a korosztályomat is amúgy csak nem igen szoktam velük kompatibilis lenni
ápr. 8. 17:50
18/20 anonim válasza:
Beszelgettem innen 1-2 lannyal ddlg temaban, de egy kozos volt bennuk, szo nelkul eltunt mindegyik.
Szoval eleg remenytelen
ápr. 9. 09:20
19/20 A kérdező kommentje:
18. Ez sajnos kb midnen chat felületre fórumra társkeresőre igaz, nem csak ebben a témában de bármilyen témában ami kicsit eltér a megszokottól, jelentkeznek rá az olyanok akik fantáziálnak erről de nem mernek lépni, hogy meg is éljék a vágyaikat.
ápr. 9. 10:33
20/20 anonim válasza:
Szerintem meg gáz amikor 30+os csávók még gimis/egyetemista lányokra csorgatják a nyálukat. Hála az égnek hogy a többségnek nem kelletek.
ápr. 10. 17:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!