Randiappokon van egyáltalán esélye a srácoknak, vagy nincs és csak leépíti a maradék önbizalmát is az embernek?
Engem jokepunek mondanak es tobben jottek mar oda eletem soran szorakozohelyen, hogy megismernenek.
Ezzel szemben badoon 100-bol 95 uzenetre valasz se jott. A maradek 5 beszelgetes par szo utan elhalt. Nem tudom tinder mennyivel jobb.
Agyhalottak vannak fent ezeken az oldalakon, akik nem tudnak kommunikálni és unatkoznak. Sőőőt sokuknak van egy unalmas pasijuk és unalomüzésre használják ezt, chatelgetés gyanánt, több ilyen lány ismerősöm van. Van, hogy a pasival együtt írogatnak...
Kb lelehet írni ilyen arányokkal az ilyen oldal felhasználóit:
-Komoly szándékú és normális ember: 1%
-Komoly szándékú, de emberileg WTF: 5%
-Komolytalan és normális: 10%
-Komolytalan ÉS emberileg WTF: 25%
-Trollok: 44%
Ennyi. Nincs értelme, egyszerűen nincs értelme. Persze előbb utóbb mindenki megpróbálja, mert ismerősi körben akad olyan, aki pont belenyúl az 1%-ba és felcsillan ettől a remény, de egyszerűen arra olyan kicsi az esély és annyi ideggörcsöt összeszedsz közben, hogy az egész nem ér annyit.
24F
*Trollok: 59%
Esküszöm tudok számolni, csak siettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!