Ha valaki olyan nőt keresek magának aki háztartásbeli szeretne lenni, az azt szeretné, hogy a maradék 4 milliárd nő se dolgozzon?
Figyelt kérdés
2023. szept. 27. 12:12
1/7 anonim válasza:
rólad van szó vagy másról vagy nőkről? mi a kérdés?
2023. szept. 27. 12:18
2/7 A kérdező kommentje:
*keres
elírtam
2023. szept. 27. 12:20
3/7 anonim válasza:
Nem.
2023. szept. 27. 12:26
4/7 anonim válasza:
Istenem, most komolyan képes voltál kiírni egy kérdést azért, mert nem tudtál megérteni egy egyszerű mondatot? :D
A kérdező lakóautóba keresett nőt maga mellé egy kérdésben. Korábban pedig háztartásbeli nőt keresett.
Elkezdett arról beszélni, privátban, hogy a nő, akit a lakóautóba keres, az milyen munkát tudna ott csinálni. És kérdeztem tőle, hogy akkor ezekszerint már nem szeretné e, hogy a nője ne dolgozzon. Ezt ő úgy értelmezte, hogy én azt írtam neki, hogy szerinte az összes nőnek háztartásbelinek kellene lenni. Ennyi a sztori. :D
2023. szept. 27. 12:27
5/7 A kérdező kommentje:
"A kérdező lakóautóba keresett nőt maga mellé egy kérdésben."
Már ez a rész sem igaz :)
2023. szept. 27. 12:29
6/7 anonim válasza:
Magának akar hasonló mentalitású párt mindenki. Ezen túl normális embert nem érdekel más, ha békén hagyják.
2023. szept. 27. 12:32
7/7 anonim válasza:
Anonymousranterrel meg nem érdemes szóba állni privátban (sem).
2023. szept. 27. 12:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!