Miért olyan nagy baj az,ha covid vakcina mentes nőt keresek?
Én sem vagyok c oltott.
38/F
aham, tehat az oltatlanok a normalisak, akik pedig oltottak magukat azok nem. azok hagyjanak beken mert fertozo lepras zombik meg miegyeb. Az emberek legalabb 50% azert oltotta be magat, mert pl muszajbol. Ertem en hogy te ilyen otthonulos remete eletmodot folytatsz, de sokunknak mar a munkajabol kifolyolag muszaj volt vagy azert mert utazni akart. Dehat te hova is utaznal ugye, annyira szanalmas az ilyen emberek vergodese hogy sem sirni, sem nevetni nem tudok az ilyeneken.
Fun fact: Az oltatlan beszolhat, az oltott mar hogy kepzeli😂😂
Mikor felvettem az oltást az oltsellensek szerint 1-2 év 'oszt mindmeghaltok! Mostanra eltelt több mint három év, még semmi bajom...majd eltelik még 1-2 év oszt mindmeghaltok!
EGYSZER BIZTOS meghalunk, ez tuti...csak ha mondjuk 30 év múlva meghalok, akkor nem hiszem, hogy a COVID oltás miatt lesz...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!