Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Kisasszonyok, hölgyek! Valaki...

Kisasszonyok, hölgyek! Valaki nem jön át hozzám?

Figyelt kérdés

Múlt héten kitakarítottam a szobámat. Szeretnék egy kis elismerést vagy valamit 😁

Budapest, XIII. kerület.

Ja, és komolyan gondoltam. Szex nem lesz, arra ne számíts. Egy kis egyéb az viszont beleférhet. Ha te is komolyan gondolod írsz privátot. Másként nem érdekel

Harmincas egyedülalló férfi vagyok, és hetero. Nem alacsony, nem túlsúlyos, nem igénytelen

márc. 16. 17:56
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:
#10 kérlek tartsd meg a véleményedet. Főleg ha incel vagy
márc. 16. 19:07
 12/32 anonim válasza:

Egyébként ez egy tök normális kérdés és bemutatkozás. Lehet így is csinálni és nem kell azonnal arra gondolni, hogy kiműtik a nők szerveit vagy bármi...Szombat este van. Simán lehet jót beszélgetni nevetni egy ital társaságában. Rendelni egy pizzát akár. Unozni. Megnézni egy filmet..

Még akkor is ha ez az egész tök random, viszont a szimpátia megvan.

A nőnek pedig nem kell hoznia semmit, vagy ha nagyon szeretne, akkor egy üveg bornál többet semmiképpen sem.

Szóval én abszolút a kérdező mellett vagyok.

márc. 16. 19:17
 13/32 A kérdező kommentje:

Köszönöm 12, nagyon nagyon kedves vagy. Szerencse itt nem tudnak érte lepontozni 🤣

Egyébként nincs kedved "példát mutatni"? Csak szólj időben , mert akkor még elérem a nyitva lévő CBA-t egy kis rágcsáért.

márc. 16. 19:28
 14/32 anonim válasza:

31 éves férfi vagyok és én is a nőket szeretem. :) Ha pedig hozzám is átjönne valaki (vagy én hozzá) akkor egész biztos klassz kis szombat este lenne...

márc. 16. 19:32
 15/32 A kérdező kommentje:
Ohh nem tudtam, hogy hasonszőrűek vagyunk. De mégegyszer köszi a hozzászólást. Végre valaki aki pozitív
márc. 16. 19:34
 16/32 anonim válasza:
Ha mondtad volna, hogy lesz rágcsa, nem is kérdeztem volna semmit. Megyek!!! 1-es
márc. 16. 19:42
 17/32 anonim válasza:
Sok sikert kívánok
márc. 16. 20:07
 18/32 anonim válasza:
Bedrogoz titeket és megerőszakol,ez a terve.
márc. 16. 20:16
 19/32 A kérdező kommentje:

#16 kérlek ha szeretnél valamit azt a kellő komolysággal közöld.

#18, nincs drogom, és szandékom sem. De ha lenne, akkor is menne drog nélkül, cukisággal 😉

márc. 16. 20:19
 20/32 anonim válasza:
Elmondom neked,hogy a cukiságod insta red flag lenne.
márc. 16. 20:41
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!