Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Fiúk! Mit szólnátok, ha egy...

Fiúk! Mit szólnátok, ha egy lány leszólítana?

Figyelt kérdés
Mi az amivek ha megszólítanának, pozitívan reagálnál?
márc. 3. 21:51
1 2
 11/17 anonim válasza:
Ha tetszik, örülnék neki, mivel én félénk vagyok, nem tudok egyből leszólítani :D
márc. 4. 03:25
 12/17 anonim válasza:
Engem csak a rondák szolitanak le ugyhogy elkuldeném a g3cibe
márc. 4. 06:21
 13/17 anonim válasza:
#5 kösz majdnem behugyoztam 🤣🤣🤣
márc. 4. 07:50
 14/17 anonim válasza:
Elszaladnék
márc. 4. 18:37
 15/17 Nemtomfantom válasza:
Keletinél egy szőke hölgyemény szólított meg, hogy nincs elég pénze hazamenni Szolnokra, aztán 3 nap után megint, meg se lepődtem rajta. Azon viszont igen, amikor az egyik kereszteződésében ordított befelé a hivatásos nőszemély az ablakon, alig ruhában. Mondjuk ott lehet kicsit meg is ijedtem, nem számítottam rá, hogy valaki a tök sötétben, q zárt ablakom fog sülsértő módon beordítani...
márc. 5. 11:58
 16/17 anonim válasza:

Engem sokszor megszólítanak lányok, hogy van-e apróm vagy tudnék-e venni nekik üdítőt az automatából.

De ez is ritka.

De ha szépen kérik és eléggé lerobbantnak néznek ki, akkor leszek kedves és adok.

márc. 6. 22:24
 17/17 anonim válasza:
Megmondanám hogy meleg vagyok, és nem érdekel
márc. 7. 12:56
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!