Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Bp molett leszbi/biszex lányok?

Bp molett leszbi/biszex lányok?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Olyan valakit keresek, aki meg tud verni csocsóban 😊

A tindert inkább el se kezdem lapozgatni, bulikban nem igazán járok sikerrel, szóval hátha itt 😌

20 vagyok, 172/90 és kb hasonlóan molett lányt keresek magam mellé, 20+ életkorban. Igazából egy hosszútávú kapcsolat lenne a legjobb, de őszintén szólva egy barátság extrákkal is meg tudok barátkozni. Meg nem igazán tudom, kissé nehezen esek szerelembe.

A hajam színesre festem. Imádom az állatokat, érdekel a közélet, politika és általánossagban a tudományok. True crime rajongó vagyok. Nagyon szeretek társasozni, bulikba is eljárok, ha engedi időm és pénzem. Jelenleg valami hobbit keresek, amit egyedül is tudok végezni, és kevésbé függ másoktól, mint pl a társasozás.

Mostanában kicsit punkos/rockos stílus felé bontogatom szárnyaimat, de még nem alakult ki teljesen és néha hajlamos vagyok elég lazára venni a formát, ami az öltözködést illeti.

Még egyetemre járok, tanulok, otthon lakok.

Szexuálisan nem vagyok túl tapasztalt, de úgy érzem elég kinky vagyok és a sub oldalt erősítem. Ideálisan dom vagy switch párt keresek.

+Nem bírok értelmes fotót csinálni magamról 😅😂

Ami esetleg számíthat, hogy PCOSem van, még az orvosi kezelés előtt állok, szóval emiatt is erősebb maszkulin vonásaim vannak, de nem nagyon vészes (nem vagyok transz és nem nézek ki annak, de pl a karomon erősebb a szőr, meg ilyesmi) illetve természetesen a közeljövőben kezelni fogjak ez. Nem tudom ezt tényleg fontos e leírnom, de gondoltam miért ne? Vegülis tényleg ez vagyok én, meg lehet ez valakinek számít, nem tudom 😅

Fogalmam sincs mit írhatnék még, nem vagyok gyakorlott az ilyesmiben, de ha szerinted téged kereslek, írj nyugodtan 😁

2024. márc. 3. 04:56
 1/3 anonim válasza:
Kedves kérdező. Az S.P.xie oldalon nagyobb sikerrel fogsz járni, főleg szub beállítottsággal.
2024. márc. 3. 07:46
 2/3 anonim válasza:

"Még egyetemre járok, tanulok, otthon lakok."

Valahol sejtettük. XD

2024. márc. 3. 18:32
 3/3 anonim válasza:

Nézd csak, ő a te embered: https://www.gyakorikerdesek.hu/ismerkedes__tarskereses__1258..

Csak a korosztály nem teljesen stimmel, kérdés, hogy ez zavar-e benneteket.

2024. márc. 3. 22:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!